U trendu

Suspendovan zbog Deda-Mraza

Jedan američki student je suspendovan zato što je bio obučen u Deda-Mrazovo odelo! Izgleda da je i to moguće – i to baš u vreme novogodišnjih i božićnih praznika.
Tinejdžer iz predgrađa Filadelfije suspendovan je na jedan dan zbog toga što je obukao Deda-Mrazovo odelo kada je toga dana došao u školu.
Majkl Hens je izjavio da je rekao direktoru škole da je planirao da nosi ovo odelo u srednjoj školi "Strath Haven" u gradu Valingfordu i da deli bombone i druge slatkiše ostalim učenicima. Ovaj 18 godina star mladić kaže da mu je direktor škole rekao da to ipak nije dobra ideja jer bi tako nešto odvlačilo pažnju učenicima. Ali Majkl Hens je ipak nosio Deda-Mrazovo odelo, dok je svoju svakodnevnu odeću nosio ispod njega.
Uhvaćen je nekoliko minuta nakon što je ušao u učionicu na svoj prvi čas. U izjavi direktora ove škole navodi se da je Majkl Hens suspendovan na jedan dan zbog "suprotstavljanja autoritetu".
Majkl Hens kaže da je direktor škole mogao da mu izrekne samo kaznu prekovremenog ostajanja u školi, a ne da ga suspenduje s nastave.
Sva sreća što je ta suspenzija trajala samo jedan dan!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar