U trendu

Svadbeni ples

Jedan par izgovorio je sudbonosno "da" i sve to zabeležio na Internetu, čak i svadbeni ples s gostima. Pravi hit, kako se kasnije ispostavilo!
Ova vest nam dolazi iz grada Sent Pol u američkoj državi Minesota.
Video snimak jednog para iz Minesote koji igra na ulazu u crkvu sa svojim prijateljima s venčanja, na iznenađenje njihovih gostiju, pravi je hit na popularnom sajtu "YouTube".
Kevin Hajnc i Džilijen Peterson, njihovih sedam deveruša, pet kumova i četiri člana crkvenog hora igrali su na ulazu u crkvu na pesmu Krisa Brauna "Zauvek" pre nego što je ovaj par razmenio svoje venčane zavete 20. juna ove godine.
Džilijen Peterson je gostovala na nacionalnoj televizijskoj stanici NBC, i to u veoma popularnoj emisiji "Danas", i ispričala da je ona praktično odrasla uz ples, da voli da igra, i da je to odličan način da iskaže svoje emocije. Petersonova je dodala da nije imala nikakvih poteškoća da nagovori i svog supruga, Kevina Hajnca, na igru za vreme ceremonije venčanja.
Kevin kaže da je, nakon što su poslali na "YouTube" svoj video snimak namenjen članovima porodica i prijateljima, broj pregleda njihovog "spota" naprosto eksplodirao. Preko 1,4 miliona ljudi pogledalo je njihov video snimak.
Izgleda da su njih dvoje postali prave muzičke zvezde. Ko zna, možda će snimiti i neki CD.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.