U trendu

Sve vreme smo pogrešno koristili ukrasnu kesu za poklon! Evo u čemu je trik!

Jedna naizgled obična stvar izazvala je opštu raspravu na internetu. Oduševićete se ovim saznanjem o pakovanju darova.

Poklon koji kupujemo za najdraže i za posebnu priliku, zahteva lepo pakovanje pa mnogi od nas se često odluče za ukrasne kese, koje daju posebnu sofisticiranost i značaj poklonu. U prodavnicama ih možemo naći u najrazličitijim dizajnima i veličinama ali zajedničko za sve je da su na njima drške poput pertli za patike.

Mnogima nije jasno i dalje zbog čega su se proizvođači odlučili za ovakav dizajn te je mnoge to zbunjivalo. I dok su neki mislili kako krajevi tih nazovimo „pertli“ imaju svrsishodnu namenu, da se izbegne cepanje rupuice usled većeg tereta, izgleda da su one ipak imale drugu funkciju.

Koliko god razmišljali i eksperimentisali,  sigurno se nećete dosetiti po kom mehanizmu funkcionišu. Na tiktoku se pojavio snimak koji objašnjava zbog čega su „pertle“ tu i čemu služe te male kvačice.

@kseniasenn

Did you know this?! 🤯 #lifehack #tipsandtricks #giftbaghack #usefultip

♬ original sound – Ksenia

Naime, u snimku jedna korisnica ove društvene mreže demonstrira korišćenje i kompletno pakovanje poklona a ono se sastoji u jednostavnom triku. Svaka od pertli se provlači na suprotan kraj u rupicu, a onda se zategne središnji deo povlačeći drške spolja, kako bi se kesa zatvorila. Malo je reći da su korisnici bili iznenađeni i oduševljeni ovim saznanjem, ali je bilo i drugih reakcija.

– Sve ove godine nisam znala za to…-

– Nemam strpljenja.-

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar