U trendu

Svi misle da je 666 đavolji broj, da li je tako? Evo šta trebate da učinite kad ga vidite

Vidite li 666 posvuda – evo što vam to pokušava reći i šta učiniti u vezi s tim. Anđeoski brojevi su svuda, nude vođstvo i smernice . Od 111 do 999, različiti nizovi anđeoskih brojeva imaju različita značenja, a u slučaju 666, numerolozi smatraju da bi se ovo trebalo znati.

Šta su anđeoski brojevi?

Anđeoski brojevi su nizovi ponavljajućih brojeva, koji se često vide u skupovima od tri ili četiri iste cifre. Iako se ponekad pojavljuju kao podeljeni brojevi, kao na primjer 3433 ili 717.

Kao intuitivka i autorka, Tanya Carroll Richardson obašnjava da su anđeoski brojevi sinhronicitet ili značajna slučajnost, vođstvo od anđela i svemira.

Različite cifre od 1 do 9 imaju različita značenja, kao što broj 5, na primer, predstavlja promenu ili 1, koji predstavlja nove početke. A prema Ričardsonovoj, kada vidite anđeoski broj, važno je shvatiti što se upravo dogodilo ili o čemu ste razmišljali kad ste ga videli. Mogli biste tako videti 1:11 na satu upravo dok ste razmišljali o pokretanju novog projekta, na primer, što bi bilo zeleno svetlo iz svemira.

Šta broj 6 predstavlja u numerologiji?

Iako drevna tradicija numerologije zapravo nije povezana s modernijom idejom anđeoskih brojeva, jednocifrene brojke često imaju paralele u smislu svojih značenja. Kao što numerologinja Michelle Buchanan objašnjava, na primer, da su brojevi 6 životnog puta u numerologiji pravi staratelji društva, koji vole da pomažu i budu na usluzi drugima.

Jedna od njihovih najvećih lekcija je naučiti pronaći ravnotežu između davanja i primanja, kaže numerološkinja i autorka Kaitlyn Kaerhart.

– Ovo su ljudi koji će otići na kraj sveta za one do kojih im je stalo – objašnjava ona, ali ne smeju da prekorače tuđe granice i moraju da nauče da balansiraju svoj privatni i poslovni život.

Slično tome, broj 6 kao anđeoski broj označava potrebu za ravnotežom i lepotom, prema Richardson.

– Često dolazi s pojedincima koji trebaju povećati brigu o sebi i uzemljiti se skoncentrišući se na sebe na zdrav način – kaže ona, dodajući da to ima smisla jer broj 6 može biti vrlo orijentiran na uslugu, osećajući odgovornost prema drugima.

Iako 6 može biti broj žrtve i služenja, to je takođe broj koji podseća da stvari radite na uravnotežen način kako biste bili održivi, napominje ona.

Anđeoski broj 666 znači:

1. Tražite ravnotežu i stabilnost
Prema Richardson, broj 666 ima postojanu, negujuću energiju, pa biste mogli videti ovaj broj kada želite uneti stabilnu, isceljujuću energiju u svoju karijeru, dom, vezu ili finansije.

Šta učiniti: Anđeoski broj 666 je poziv na ravnotežu, ‘a uravnotežen život uključuje užitak, igru i lepotu, poput provođenja vremena u prirodi, nošenja svoje najlepše odeće ili ulepšavanja doma, kaže Richardson.

2. Radite previše
S obzirom na to da se ovaj broj odnosi na balansiranje davanja i brige o sebi, Richardson napominje da vas može podstaći da prestanete s prekomernim radom, preteranom brigom ili preterivanjem na bilo koji način.

– Kada vidite ovaj broj, zapitajte se gde možda ulažete previše truda – napominje ona.

Što učiniti: Bez obzira na trenutne okolnosti u kojima se nalazite, objašnjava ona, pokušajte izgraditi ugodniju skladnu energiju u svom životu.

– Ako se nalazite u izazovnim okolnostima, jednostavno povećanje brige o sebi pomoći će vam da se osećate usredsređenije i stvoriće vam zaštitu – dodaje Richardson. U ovom slučaju, možda se takođe možete zapitati prepuštate li se stvarima koje su ugodne, ali nisu zdrave kada nisu u ravnoteži, kao što je pijenje previše alkohola, previše vremena ispred ekrana ili jedenje previše šećera, preporučuje ona.

3. Uživajte u trenutku
Na kraju, broj 666 podseća da pažljivo uživate u trenutku.

– Postoji sveti kvalitet života s kojom se možemo povezati i uživati kada živimo na uravnotežen, prisutniji način, i uključuje brigu o drugima – objašnjava Richardson.

Šta učiniti: Učinite sve što morate kako biste bili svesniji u svom životu. To bi moglo značiti da radite više stvari koje vas prizemljuju u sadašnjosti ili povucite sve što vas opterećuje kako biste mogli biti pažljiviji u trenutku, savetuje Richardson.

Značenje 666 za ljubav

Ako ste slobodni…
Ako ste slobodni i anđeoski broj 666 pojavljuje se kada razmišljate o spojevima ili ljubavnom životu, Richardson kaže da bi to mogao biti podsetnik da se ušuškate u negovanje porodičnih i prijateljskih odnosa kako biste se osećali voljenijim, jer broj 6 može biti vrlo porodično orijentisan.

Šta učiniti u vezi s tim: Kao što Richardson objašnjava, 6 je broj povezanosti, pa stvorite taj osećaj povezanosti ljubavi kroz zajednicu i uzvraćanje, što bi čak mogao biti način na koji ćete upoznati svog sledećeg partnera, ako ste na tržištu.

Ako ste u vezi…
Ako ste u vezi i anđeoski broj 666 se pojavljuje kada ste s partnerom ili razmišljate o njemu, Richardson kaže da bi to moglo značiti da se vraćate sebi i malo više brinete o svojim potrebama, posebno ako ste iscrpljeni i bili su u ciklusu preteranog davanja ili intenzivne brige. To bi čak mogao biti i pokazatelj da želite proširiti svoju porodicu s partnerom, dovođenjem dece ili kućnih ljubimaca, dodaje ona.

Šta učiniti u vezi s tim: Ako je u poslednje vreme bilo teško postići sklad u vašoj vezi, Richardson preporučuje da pokušate da pokažete svoju ljubav prema partneru negujućim činovima služenja kako biste videli hoće li vam uzvratiti i upoznati vas u ovoj energiji.

– Dok 666 može biti znak bezuslovne ljubavi, poput bivanja uz nekoga u teškim vremenima, u drugim slučajevima promena granica u vezi ili čak napuštanje veze može biti akcija puna podrške – objašnjava ona.

Ako posvuda viđate 666, verovatno se pitate šta to znači. Iako ovaj broj može imati nekoliko različitih značenja ovisno o kontekstu, verovatno vas ohrabruje da prestanete da se preopterećujete i uravnotežite svoje potrebe s potrebama drugih, piše MBG.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar