U trendu

Svi mogu da vide dva lica na slici, ali samo oni s visokim IQ-om uočiće i treće

Ovih dana ćete pronaći mnogo slika povezanih sa optičkim iluzijama koje će vam se poigrati s mozgom i zbuniti vaše misli izazivajući vas da pronađete predmete ili lica na lukav način.

Nekoliko studija je tvrdilo da odgovori koje pojedinci daju gledajući optičke iluzije mogu otkriti njihove karaktere i nivoe inteligencije. Ova optička iluzija je samo još jedna zabavna slagalica za testiranje vaših veština posmatranja. Izazov je rešiti izazov optičke iluzije u vremenskom okviru za saznanje koliko je vaš mozak oštar.

Dakle, potrebno je da rešite izazov optičke iluzije za 10 sekundi i pronađete treće skriveno lice unutar slike.

Ova intrigantna optička slagalica se pokazala kao jedna od najzahtevnijih, rezervisana samo za one sa izuzetnim intelektom koji imaju šansu da je otkriju za samo 10 sekundi.

Uočavanje skrivenih ljudi može biti jedan od najtežih zadataka u optičkim iluzijama jer nikad ne izgledaju onako kako očekujete.

Da biste rešili najnoviju optičku iluziju koja se pojavila na internetu, moraćete da stupite u kontakt sa svojom umetničkom stranom.

Slagalica koju je postavio Playbuzz prikazuje misterioznog umetnika prerušenog na slici, pa možete li da ga vidite?

Čini se da je umetnik nestao nakon što je dovršio portret – koji malo liči na ženu koja mu pozira.

Na slici, treće lice se neprimetno stapa sa okolinom, ostavljajući čak i najveštije u rešavanju zagonetki u nedoumici dok pokušavaju da pronađu gde se nalazi.

Ako niste uspeli da ga uočite, pogledajte dobro i videćete da nešto nije u redu.

On ne stoji i procenjuje sliku – on je zapravo u njoj.

Tamna strana njene haljine je šešir na njegovoj glavi, njeni tamni uvojci su njegova brada, a bledi deo njene haljine je njegovo lice.

Pogledajte video iznad kako bi videli rešenje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.