U trendu

Svi volimo slatkiše, ali sigurno ne znate da čokolada, bombone i lizalice govore mnogo o vašoj ličnosti

Čak i oni koji brinu o zdravlju imaju slatke poslastice kojima ne mogu da odole.

Neke slatkiše volimo više, neke manje, ali najčešće svi posežemo za njima.

1. Gumene bombone

Ako je ovo vaš omiljeni slatkiš, u srcu ste veliko dete. Optimista ste i volite da budete okruženi ljudima sličnog stava i razmišljanja. Vaši prijatelji kažu da ste topli, odani i puni života.

2. Lizalice

Ljubitelji lizalica su obično pomalo povučeni. Nikada nećete napraviti prvi korak, bilo u romantičnoj vezi ili prijateljstvu. Da biste se opustili i otvorili srce, važno vam je da nekoga dobro upoznate.

3. Crna čokolada

S obzirom da se crna čokolada smatra zdravom opcijom, verovatno ste dobro informisani o svom telu. Vi ste zreli i razmišljate racionalno. Radije biste sipali čašu dobrog vina nego izabrali koktel, a više volite manja, intimna okupljanja od velikih, raskalašnih zabava.

4. Šarene čokoladne bombone

Imate avanturistički duh i uvek ste spremni za putovanje na koje nikada ranije niste pomislili. Imate posebnu ličnost i sa vama nikada nije dosadno.

5. Žvakaća guma

Odakle vam toliko energije? Pitanje koje verovatno čujete svaki dan. Imate mnogo ciljeva, ambiciozni ste i uvek u pokretu. Ponekad potpuno izgubite živce. Vi ste jedan od onih koji iskaču iz kreveta istog sekunda ujutru, tako da vam alarm nije potreban.

6. Kiseli bomboni

Nema mnogo ljudi poput vas i nema mnogo onih koji vole ove ukuse. Većina bi vas opisala kao najinteresantniju osobu koju poznaje. Impulsivni ste, neustrašivi i volite da izlazite.

7. Bombone sa karamelom

Voleli ste fizičke aktivnosti u školi i to ste nastavili da radite i kasnije u životu. Volite da svoje slobodno vreme i vikende provodite na planini, u teretani ili trčeći kad god možete. Veoma ste lojalni i podržavate ljude oko sebe. Vi ste ljubitelji pasa.

8. Karamele

Vodite se činjenicom da je život velika škola. Uvek tražite da naučite nešto novo. Okruženi ste prijateljima istomišljenicima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.