Tajna je u donjem rublju

Ženski donji veš je uvek nepresušna tema – bilo da se priča o njemu, bilo da se kupuje, a potom i da se uživa u tome kako vam stoji. Neki kažu da je donji veš „unutrašnje ja“ svake žene, koje samo neki mogu da vide. Ima nekoliko vrsta rublja, a visoko cenjeno mesto drži, naravno, romantičan veš. U tom slučaju, boje su jarke, ali sa nežnim detaljima. Motivi su razni; u pitanju mogu biti tufnice ili sitni karo. Ista je priča je i sa materijalima. Oni su najčešće providni i lagani. To je dokaz da romantika nikada ne izlazi iz mode, tako da ovakvi modeli odgovaraju svakoj prilici, osim kada zbog boje veša nosite bele, to jest svetle, stvari.

Takozvani fanki veš pre izgleda kao majice i brushalteri koji se nose da bi se videli, a ne sakrili ispod odeće. Zanimljivi su po tome što su ih potpisali poznati modni kreatori, koji misle da će njihovi modeli biti baš uvek eksponirani. Fanki stil donjeg veša je i dalje rezervisan za mlade devojke, koje su uvek spremne za zabavu i provod. Izrađen je od pamuka, u dendi i dečačkom stilu, ležeran je i sportski.

Šta reći o moćnom vamp vešu, koji nije primeren svakom ženskom liku? Sam naziv ovakvih odabranih modela govori vam da je najverovatnije u pitanju veš koji je Mišel Fajfer nosila u ulozi žene mačke prilikom snimanja filma „Betmen“. Pošto je provokativan, uvek je tu i animal print; donji deo je uglavnom tanga model, a boje su tamne. Što se tiče materijala, u pitanju je saten u kombinaciji sa čipkom. Ovakvi modeli kao da su rođeni za smele devojke i one koje žele da šokiraju.

U svakom slučaju, koliko ima tipova žena, toliko ima i rublja. Sigurno je da će svaka naći onaj komad donjeg rublja koji joj najviše odgovara. Na svoje zadovoljstvo i na zadovoljstvo muškaraca. Zato, izaberite sami – romantičan, fanki ili vamp stil. Bitno je da vam savršeno stoji i da se lepo osećate u njemu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.