Teror na Instagramu: Glumica Stana Katić dobija pretnje smrću

Holivudska glumica srpskog porekla Stana Katić, nama poznata po seriji „Castle“, mesecima na društvenoj mreži Instagram dobija poruke od nepoznatog manijaka.

Foto: Instagram/DrStanaKatic

Foto: Instagram/DrStanaKatic

Glumičin suprug, australijski konzultant, takođe srpskog porekla Kris Brkljač otišao je u policiju da prijavi korisnika društvene mreže, koji ih mesecima maltretira. Stana (37) dobija grozne komentare, a prijatelji kažu da je strah da izlazi.

– Kris, nadam se da ćeš umreti. Želim da cela tvoja porodica dobije rak – samo su neki od zlobnih komentara. Maltretiranje je počelo još u oktobru prošle godine, ali Stana i Kris su manijaka prijavili nakon što je počinioc počeo da im spominje porodicu.

– Njihova imena nikad nisu bila po medijima. Prestravili su se jer ne znaju kako ih taj manijak zna – kaže prijatelj para. Policija je uverena da se progonitelj ne nalazi na tlu Amerike, ali ga još uvek nisu našli.

– Na društvenim mrežama uvik ima negativnih komentara, ali ovo prelazi sve granice. Neko je baš ‘pikirao’ njih dvoje i ne pušta. Policija ga mora naći – rekao je prijatelj.

Stana trenutno snima osmu sezonu hit serije ‘Castle’. Za ulogu agenta Kejt Beket dobila je brojne nagrade. Kolege sa seta su joj velika podrška.

– Oni su joj i savetovali da se obrati policiju – nastavlja prijatelj.

Stana i Kris venčali su se prošle godine, a u vezi su od 2012. godine, prenose hrvatski mediji.

Ostavite komentar

Ostavite komentar