Teror na Instagramu: Glumica Stana Katić dobija pretnje smrću

Holivudska glumica srpskog porekla Stana Katić, nama poznata po seriji „Castle“, mesecima na društvenoj mreži Instagram dobija poruke od nepoznatog manijaka.

Glumičin suprug, australijski konzultant, takođe srpskog porekla Kris Brkljač otišao je u policiju da prijavi korisnika društvene mreže, koji ih mesecima maltretira. Stana (37) dobija grozne komentare, a prijatelji kažu da je strah da izlazi.

– Kris, nadam se da ćeš umreti. Želim da cela tvoja porodica dobije rak – samo su neki od zlobnih komentara. Maltretiranje je počelo još u oktobru prošle godine, ali Stana i Kris su manijaka prijavili nakon što je počinioc počeo da im spominje porodicu.

– Njihova imena nikad nisu bila po medijima. Prestravili su se jer ne znaju kako ih taj manijak zna – kaže prijatelj para. Policija je uverena da se progonitelj ne nalazi na tlu Amerike, ali ga još uvek nisu našli.

– Na društvenim mrežama uvik ima negativnih komentara, ali ovo prelazi sve granice. Neko je baš ‘pikirao’ njih dvoje i ne pušta. Policija ga mora naći – rekao je prijatelj.

Stana trenutno snima osmu sezonu hit serije ‘Castle’. Za ulogu agenta Kejt Beket dobila je brojne nagrade. Kolege sa seta su joj velika podrška.

– Oni su joj i savetovali da se obrati policiju – nastavlja prijatelj.

Stana i Kris venčali su se prošle godine, a u vezi su od 2012. godine, prenose hrvatski mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.