U trendu

„Teško sam prihvatila da nikada neću imati dete“

Kajli Minog nikada nije skrivala da joj je želja da zasnuje porodicu i da postane majka, ali nakon što joj je 2005. sa 36 godina otkriven rak dojke, morala je da uzme u obzir različite opcije kada su djeca u pitanju, jer joj je tada rečeno da ne pokušava da zatrudni prirodnim putem.

U razgovoru za časopis The Sunday Times pevačica je priznala da je dugo maštala o tome kako bi njena deca izgledala, ali vremenom je postala svesna toga da ih možda nikada neće imati.

– Pretpostavljam da svi imaju viziju o tome kako bi njihova deca izgledala, hoće li biti dečak ili devojčica, šta će svoje videti u njima. To je tužno, ali trebalo mi je neko vreme da se suočim sa tim da možda to nikad neću doživeti – otvorila je dušu Kajli.

Situacija u kojoj se našla naterala je da se suoči s time.

– Kada te rak napadne, moraš uzeti u obzir sve to. Verujte mi, u jednom trenutku dođete do tačke kada vam neko kaže ‘pa, postoji puno opcija’, a vi poželite da vrištite. Naravno da je sjajno što postoje. Divno je to! Ali kad se nosite sa drugim problemima i oduzete su vam stvari koje ste nekad uzimali zdravo za gotovo, drugačije gledate na to – objasnila je pevačica.

Dok mašta o majčinstvu, uživa kao teta svojim rođacima. Kajli se muzici i nastupima vratila ubrzo nakon mastektomije i ostalih lekarskih tretmana. U to vreme je često znala da istakne da je spasila isključivo njena intuicija jer su joj lekari postavili pogrešnu dijagnozu.

– Bilo mi je jako teško, ali bila sam uverena da je moja bolest poruka ljudima da se brinu za sebe. Nisam ovde da bih plašila ljude, već da poslužim kao primer da se bolest može dogoditi svakome. Moramo biti pažljivi – zaključila je glumica jednom prilikom.

Otkako se uspešno izlečila, Kajli je posvećena borbi protiv te bolesti, pa je inspiracija mnogim ženama širom sveta koje su se našle u njenoj situaciji.

Pevačicu su povezivali sa brojnim muškarcima kao što su Andrss Velenkoso, Majkl Hačins, Leni Kravic, Nik Kejv i model Džejms Guding, pet godina provela je u vezi sa Olivijerom Martinezom, ali sreću je pronašla sa 19 godina mlađim Džošuom Saseom, britanskim glumcem, sa kojim je u vezi 14 meseci.

Iako uživaju u vremenu koje provode zajedno, par je odlučio da se neće venčati dok u Australiji ne budu ozakonjeni istopolni brakovi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.