Test intuicije: Na drvetu želja izaberite broj i saznajte da li će vam se želja ostvariti!

Zamislite želju i odaberite plod na drvetu. Vaš odabir otkriva da li će vam se želja ostvariti i što je potrebno učiniti kako biste u život privukli ono što želite.

Ovaj test temelji se na intuiciji, a uz pomoć nje lakše je doći do pravog odgovora na postavljeno pitanje. Jasno formulišite želju i zamislite krajnji rezultat. Nakon što ste se usredsredili na želju, verujte unutarnjem glasu i pažljivo pogledajte sliku.

Među numerisanim plodovima treba da izaberete onaj koji ste prvo zapazili. Vaš izbor otkriva da li će vam se želja ostvariti i šta je potrebno da učinite da biste u život privukli ono što želite.

1. Želja će se uskoro ostvariti. Kako vas ništa ne bi sprečilo da ostvarite ono što ste planirali, važno je da se držite svoje misli u tajnosti. Zavidne osobe bi mogle da vam nanesu štetu, ako ste navikli da se hvalite postignućima.

2. Želja će se ostvariti u roku od nekoliko meseci. Oni koji žele da ubrzaju proces neka koriste metodu vizualizacije i veruju da će sve dobro završiti.

3. Vaša želja se neće ostvariti ako se prepustite slabostima i samo sedite i čekate. Aktivni, svrsishodni, fokusirani ljudi biće srećni ako slede jednostavno pravilo: idite prema cilju i ne bojte se privremenih poteškoća.

4. Zamišljeno se neće ostvariti zbog naglih životnih promena. Kako biste izbegli nevolje, važno je da pratite znakove kraj puta. To će vam pomoći da izbegnete velike probleme i neuspehe.

5. Predviđeno će se ispuniti u roku od godinu dana. Oni koji nisu sigurni da će se snovi ostvariti, ali se potajno nadaju povoljnom ishodu, trebalo bi da se usredsrede na sve što se trenutno događa i da slušaju svoj unutrašnji glas. On će vam sigurno pokazati put koji vodi do uspeha.

6. Želja se neće ispuniti ako se tiče sebičnih misli. Oni koji iskreno žele ispunjenje svojih najdubljih snova trebalo bi još jednom da preispitaju svoju želju i postave sebi granice kako nehotice ne bi povredili poznanike ili bliske osobe, prenosi novi.ba.

7. Želja u vezi ljubavi ili materijalnog blagostanja će se ispuniti, ali ne u skorije vrijeme. Za one koji žele da pronađu ljubav, važno je da ne propustite glasnike ljubavi. Oni koji žele financijski prosperitet trebalo bi da koriste amulete koji privlače sreću u život.

8. Želja će vam se uskoro ostvariti ako pokažete velikodušnost i nesebično pomognete onima kojima je to potrebno. Dobra dela će naći odziva u Svemiru, a on će sigurno nagraditi čisto srce.

9. Želja će se ispuniti samo ako je realna. Oni koji grade dvorce u pesku i koji su navikli da maštaju, trebalo bi malo jasnije da formulišu svoje zahteve i da budu svesni da se ništa ne može dobiti odjednom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.