U trendu

Test ličnosti koji ne laže: Dobro pogledajte ovu sliku i saznajte razlog vaše usamljenosti

Ovaj lukavi test ličnosti može vam pokazati razloge zašto ste sami i da li imate problema u uspostavljanju odnosa sa drugima.

Zapanjujuća crno-bela slika prikazuje čoveka koji surfuje u blizini kita sa mesecom iza njih, u zvezdanoj noći.

Ono što prvo uočite otkriće vam pravi razlog zašto se osećate usamljeno.

Ako ste prvi videli:

Mesec

Ako je mesec bio prvo što ste primetili, to znači da se osećate usamljeno, jer vam je teško da se otvorite drugima. Iako žudite za društvom drugih i verujete da će vam to poboljšati život, čini se da ste uvek oprezni. Poverenje u druge može biti zastrašujuće za vas, ali ako ne pobedite svoj strah, nećete moći da uspostavite odnose koje želite.

Kit

Oni koji su prvi videli kita su oni koji su završili sami jer su uvek u potrazi za najboljim. To ne znači da su sebični ljudi, to samo znači da znaju šta žele i da nisu voljni da se zadovolje ni sa čim manje. Oni znaju da ponekad voleti nekoga znači da morate staviti njihove potrebe iznad svojih, a oni još nisu spremni za to.

Surfer

Ako ste prvo videli surfera, to znači da ste možda usamljeni jer ste slobodni duh koji se plaši obaveza. Verujete da su veze kompromitujuće i zastrašujuće i brinete se da biste se mogli izgubiti u njima. Ako jednom pokušate da ostanete u vezi, uskoro ćete otkriti da to zapravo može biti oslobađajuće iskustvo, piše YourTango.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.