U trendu

Test podsvesti: Izaberite dragi kamen koji vam se najviše dopada i saznajte kakvu vam poruku donosi

Veruje se da poludrago kamenje šalje poruke koje nam mogu pomoći da izaberemo pravi put kojim ćemo krenuti

Ovaj jednostavan test podsvesti pokazaće vam šta vam je trenutno najpotrebnije, a vaš duhovni kamen „podučiće“ vas kako da stignete do cilja.

Od davnina postoji uverenje se da je svaki poludragi i dragi kamen svojstven određenom tipu ličnosti karakteru i da za njega predstavlja neku vrstu amajlije.

1. Granat

Ako ste izabrali poludragi kamen granat, onda je energetsko uzemljenje ono što vam je verovatno trenutno potrebno. Granat regeneriše vašu energiju i povezije vas sa zemljom.

Da li prolazite kroz stresan period i morate da koristite svoj bazen božanske energije? Ako je tako, granat vam može pomoći da stupite u kontakt sa stvarnošću i napunite energiju.

2. Ametist

Ako ste izabrali ametist, onda vam je verovatno potreban svež, magični vazduh vašeg duha. Živimo u svetu u kom su raznovrsni i uznemirujući stimulansi štetni za naše magijske sposobnosti. Ametist nam pomaže da se ostanemo „trezni“ u pogledu onoga što nam je zaista važno.

Takođe pomaže našoj mašti da ponovo bude kreativna.

3. Krvavi kamen

Ako ste izabrali krvavi kamen, onda je verovatno da nečega što vas proganja dugo vremena treba da se oslobodite. Krvavi kamen deluje kao magični most sa našim emocijama i stoga je kamen koji će nam pomoći da oslobodimo sva ova osećanja koja smo pokušavali da sakrijemo.

4. Safir

Safir je simbol neba. Pripada planeti Saturn. On poručuje da težite da ostanete po nečemu zabeleženi u večnosti, da vaša dela nadžive vas. Veruje se da onom ko ga nosi daje snagu, čast i neprolaznost.

Od srednjeg veka njemu se pripisuju najviše duhovne vrednosti. Safir je kamen istinske vere, duhovne čistoće i velikih zaštitnih delovanja. Njegova snaga počiva u duhovnim osobinama. Uči nas da možemo dosegnuti plemenite ciljeve samo ako svoj život uskladimo sa zakonima Univerzuma.

5. Ahat

Ako ste izabrali ahat onda bi verovatno trebalo da osnažite svoj odnos sa prirodom i svojim unutrašnjim bićem.

Verovalo se da ako zakopate ahat na Zemlji, onda će ovo mesto ponovo postati magično. To je ono što vam je verovatno trenutno potrebno, da oživite nadu u svom životu.

6. Smaragd

Ako ste izabrali smaragd u fokusu vam je ljubav i partnerski odnosi. Ovo je kamen inspiracije i beskrajnog strpljenja. On donosi smirenje na polju emocija i dobrih odnosa sa drugim ljudima. Poznat kao „kamen uspešne ljubavi“, donosi blagoslov i odanost. Pojačava jedinstvo, bezuslovnu ljubav i partnerstvo i pomaže iskreno prijateljstvo.

7. Oniks

Ako ste izabrali oniks to poručuje da vam je potrebna podrška. Oniks daje snagu.Pruža podršku u teškim i okolnostima i u periodima stresa.

Povezanost oniksa sa celinom fokusira vašu energiju i usklađuje je sa prirodom.

Može da vas ponese unapred da vidite budućnost, olakšava gospodarenje sopstvenom sudbinom. Ovaj kamen podstiče krepkost, postojanost i izdržljivost.

8. Karneol

Ukoliko ste izabrali karneol moguće je da imate neke neosnovane strahove. Ovaj kamen vas prizemljuje i usidrava u sadašnji trenutak i daje vam hrabrost da prebrodite strahove. On stimuliše kreativnosti.

Karneol daje hrabrost, podstiče pozitivne izbore u životu, otklanja apatiju i motiviše za uspeh u poslu.

9. Žad

Ako ste izabrali žad moguće je da čeznete za duhovnim mirom. On je simbol čistote i smirenosti. Veoma je cenjen na Istoku, predstavlja mudrost sakupljenu u spokojnom miru.

Žad je pojačava ljubav i donosi harmoniju.Veruje se da privlači sreću i prijateljstvo.

Za ovaj kamen se veruje da stabilizuje ličnost i objedinjuje um sa telom. Podstiče zadovoljstvo samim sobom.

10. Beril

Ukoliko ste izabrali beril nedostaje vam praktičnosti i hrabrosti za realizaciju ideja i planova.

Beril vas uči kako da u delo sprovedete svoje zamisli. Ovo je kamen za koji se veruje da pomaže kod prevazilaženja stresnih situacija. Beril pomaže i u otrkivanju i ostvarenju skrivenih potencijala. On pojačava hrabrost i smiruje um.

11. Plavi topaz

Ako ste izabrali topaz, onda ste verovatno zanemarili sebe time što ste dozvolili sebi da lutate nezdravim situacijama.

Topaz je odličan lekoviti kamen koji može ojačati vašu auru. Nosili su ga iscelitelji u mnogim indijanskim plemenima kako bi pojačali svoje isceliteljske moći.

Kada birate topaz, verovatno želite da razvijete intuiciju i još više verujete osećajima. Onaj ko nosi nakit sa ovim kamenom retko prolaze neprimećeno.

12. Rubin

Ako ste izabrali Rubin, verovatno vam nedostaje više strasti u životu. Rubin može da pomogne vašem samopouzdanju i učini da se ponovo osećate jakim. Potrebno je da verujete u sebe i pratite svoje srce.

Rubin je odličan kamen za povećanje nivoa energije.

(Telegraf.rs)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar