U trendu

Test podsvesti: Izaberite jedan balon i saznajte šta treba da pustite iz života da biste zaista bili srećni

Šta je to što vas opterećuje?

Uz pomoć ovog testa podsvesti saznajte šta je potrebno da „pustite“ da biste zaista bili srećni.

Potrebno je samo da odaberete omiljeni balon i saznate odgovor!

Balon br. 1

Teško vam je da se rastanete od nečega što je dugo prisutno u vašem životu. Međutim, zbog jednostavnog navikavanja, prestajemo da uviđamo da nam je određena situacija prestala da prija i postala toksična.

Teško vam je da nešto promenite, jer ste navikli na stari način života. Uskoro ćete shvatiti da ćete, kako biste krenuli dalje, morati da skinete dodatni teret.

Dakle, imaćete izbor – krenuti dalje ili nastaviti po starom. Shvatite da je najbolje putovanje ono bez previše tereta.

Vi ste ovde sa svrhom i niko vas ne može zaustaviti na putu do vaše najbolje verzije sebe, osim vas samih!

Balon br. 2

Vrlo često ljude koči teret ogorčenosti koji nose u sebi. Osećaj da prema vama nisu postupali pošteno može nas izedati iznutra dugi niz godina. Izlaz iz ove situacije je razumevanje, prihvatanje i opraštanje. Oproštaj je lek. To ne znači da brišete prošlost ili da zaboravljate što se dogodilo, već da otpuštate jad i bol, učite na greškama i da krenete dalje.

Morate da procesuirate i otpustite sve negativno i iz toga da naučite važne lekcije.

U bliskoj budućnosti shvatićete da morate da otpustite dugogodišnju ogorčenost iz sebe kako biste konačno duboko udahnuli i mogli nastaviti dalje u životu, sa lakoćom i radošću!

Balon br. 3

Samo zato što je nešto bilo ispravno u prošlosti ne znači da je još uvek ispravno. To može biti veza, posao, dom, navika itd. Vi se menjate. Svet i svemir oko vas se menjaju.

Napuštanje nečega ne znači uvek da ste slabi – to jednostavno znači da ste dovoljno snažni i pametni da napustite staro kako biste napravili prostora za novo.

Ne mozgajte o vratima koja su se iza vas zatvorila. Nova se vrata otvaraju svakog trenutka i videćete ih ukoliko nastavite da se krećete napred.

Novi način razmišljanja je postalo neophodno stanje za odgovoran život i delovanje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar