Test podsvesti: Izaberite jedan magični štapić sa slike i otkrijte koje su „čarobne moći“ vaše ličnosti

Saznajte šta vas čini tako posebnim

Ovaj test podsvesti otkriva tajne moći vašeg karaktera. Samo pogledajte sliku i izaberite magični štapić koji vas najviše privlači.

U nastavku pogledajte šta vaš odabir govori o vašoj ličnosti.

Čarobni štapić 1 – Harmoničnost

Vi iskreno cenite harmoniju i mir. Trudite se da izbegnete sve vrste sukoba, i važno vam je da vam život bude uravnotežen. Red i uravnoteženost vam je do te mere bitna, da vas svaka promena može uznemiriti. Trudite se da ostanete hladnokrvni i u najstresnijoj situaciji.

Čarobni štapić 2 – Logika

U vašem svetu sve ima svoje mesto, i taj moto poštujete bilo da ste kod kuće ili na poslu. Ako primetite da čak i najmanji predmet nije na svom mestu, postajete preplavljeni osećajem haosa. Vaš raspored je isto tako organizovan, pažljivo planirate sate u danu na način koji smatrate logičnim i produktivnim.

Čarobni štapić 3 – Empatija

Imate zlatno srce i nepokolebljivu želju i strast za pomaganjem drugima. Često zastanete kako biste se stavili u tuđe cipele, to vam omogućava bliske odnose o kojem drugi samo mogu da sanjaju. Takođe ste vrlo osetljivi. Sve shvatate duboko i lično. Topla ste i vrlo poštena osoba.

Čarobni štapić 4 – Entuzijazam

Svet vidite kao konstantan izvor radosti i energije, budite se uz osmeh na licu i sijate jednako tako i na kraju dana. Volite uzbuđenje, uvek tražite sledeću avanturu, a ništa vas ne odbija više od monotonije i dosade. Uživate u svojoj slobodi i ispunjavate svaki dan raznovrsnim aktivnostima, odlučni da sve doživite barem jednom.

Čarobni štapić 5 – Ambicija

Kada jednu stvar odlučite ništa vas neće sprečiti od ostvarivanja planova. Ne bojite se napornog rada jer shvatate da se teškim radom dolazi do uspeha. Iako vas neki smatraju radoholičarom, vi sebe radije opisujete kao ambicioznu i vrednu osobu.

Čarobni štapić 6 – Fleksibilnost

Ako ste odabrali ovaj štapić to znači da imate vrlo dobru moć koncentracije i veoma ste racionalni. Lako se prilagođavate novim situacijama, i obično se ugodno osećate i u velikim društvima. Vama zaista ne predstavlja problem da steknete nova poznanstva i volite da pomognete drugima.

(Telegraf.rs)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.