U trendu

Test podsvesti: Izaberite jednog glasnika sa ove slike i otkrijte kakav odnos imate sa drugim ljudima

Test podsvesti otkriva kako se odnosite prema drugim ljudima

Pogledajte u sve tri fotografije i zapamtite onu koja vam je najviše pažnje privukla, a onda pročitajte šta ona zapravo govori o vama.

1. Pismo u boci

Vi ste veliki sanjar, i to najbolje znate vi i ljudi u vašem bliskom okruženju. Iako ste druželjubivi i emotivni, ipak sebe stavljate na prvo mesto i trudite se da svoje probleme sami rešavate.

Način na koji komunicirate s drugima je vrlo neobičan i na prvi pogled delujete veoma hladno, ali kada vas osoba bolje upozna, videće jednog emotivca koji traži da bude voljen.

2. Golub

Ova ptica ukazuje na vašu neopreznost kojom izražavate svoje mišljenje. Ne obraćate puno pažnju na ono što govorite, pa često iz te neopreznosti povredite ljude koje volite.

Kad zanemarite način na koji razgovarate s drugim ljudima, na kraju ćete doći u situaciju koja veoma brzo može postati neprijatna. Stoga, pokušajte da ljudima pristupite drugačije, jer nisu uvek i svi spremni da čuju istinu.

3. Tradicionalno pismo i ključ

Vi ste vrlo vešti u komunikaciji i sve što kažete ima posebnu težinu. Osobe koje odaberu tradicionalno pismo imaju vrlo jasne i kristalne ideje.

Za vas je zapravo razgovor ili komunikacija s drugima izuzetno važan deo života i iz tog razloga želite da vaša poruka bude što ispravnija.

Pismo, čak i od nekoliko stranica, gde možete sigurno izraziti svoj stav, najbolji je alat za kvalitetnu komunikaciju s drugim ljudima. Bez obzira na brzinu kojom će poruka stići.

Za vas je važno da svima bude jasno u šta verujete ili šta mislite: ukratko, rođeni ste da komunicirate s drugim ljudima.

(Telegraf.rs)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.