U trendu

Test podsvesti: Izaberite jednu novogodišnju čestitku sa slike i saznajte važnu poruku koju vam donosi

Ovaj jednostavan test podsvesti sa novogodišnjim čestitkama preneće vam poruku Univerzuma na šta bi trebalo da se fokusirate u vremenu koje je pred vama.

Nova godina i simbolično predstavlja otvaranje novih mogućnosti i završavanje sa nečim starim što je potrebno ostaviti iza nas.

Pustite intuiciju da vas vodi, odaberite čestitku i saznajte poruku koja vam stiže sa višeg nivoa svesti.

Čestitka broj 1

Poruka koja se krije iza vaše čestike je da ste vi pragmatična osoba i da nema situacije i problema koji ne možete da rešite svojim intelektom.

U narednoj godini vaš zadatak je da pronađete mir, nezavisnost i slobodu. Počnite da pratite znakove i putokaze koje susrećete na stazi života, kako biste lakše stigli do cilja.

Nekada dozvolite i osećanjima da vas vode, a ne samo razumu.

Čestitka broj 2

Ukoliko ste izabrali čestitku broj dva, na njoj je za vas poruka koja se odnosi, pre svega, na vaš emotivni život. U vremenu pred vama pronaći ćete snagu, ali i ljubav za sve ono čega se latite.

Verovatno ste već uradili mnogo toga lepog u životu i sada je na vama samo da taj sklad održite i sačuvate ono što imate.

Vi ste vrlo pronicljiva osoba koja pazi na detalje i poruke svemira. Uvek pokušavate da učinite više kako bi ostvarili svoje snove.

Čestitka broj 3

Ako ste izabrali ovu čestitku, poruka je da ćete u vremenu koje dolazi moći da rešite sve probleme i savladate sve prepreke koje vam se nađu na putu.

Imaćete više snage i hrabrosti da napravite veliki iskorak u nešto novo, a kada se nađete u teškim situacijama nećete zaboraviti da je na kraju svakog tunela ipak svetlo i da posle kiše uvek dođe sunce.

Vaša novogodišnja poruka na čestitki koju ste izabrali podseća vas da nemate vremena za gubljenje i da je momenat da se fokusirate na prioritete. Ako ih još niste postavili, pravi je trenutak da to učinite.

(Telegraf.rs)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar