U trendu

Test podsvesti: Izaberite oko koje vam se najviše sviđa i otkrijte svoju pravu prirodu i istinski karakter

Zanimljiv test koji na osnovu oka koje vas najviše privlači, otkriva nešto o vašoj ličnosti

Oko je vrlo složeno, lepo i privlačno. Oko simbolizuje čistotu, fokus i svrhu. Oko je ogledalo duše. Izaberite oko koje vas najviše privlači i saznajte nešto o svojoj ličnosti.

Čovek je kompleksno biće, ako vas privlači više od jednog oka, pročitajte značenje za oba.

1. Duboko u sebi vi ste otvoreni

Vi ste tip osobe koja prima gotovo svakoga u svoj život i u svoje srce. Vi verujete da je bolje rizikovati da budete povređeni nego da se zatvorite od sveta. Ne pokazujete svetu svoje strahove ili nesigurnost. Verujete da vaši problemi treba da se rešavaju privatno. Pokušavate da budete na raspolaganju svakome čak i ako vas boli iznutra. Pomaganje drugima je ono što vas leči.

2. Duboko u sebi vi ste savesni

Vi ste tip osobe koja je uvek želi da ostavi dobar utisak i uradi pravu stvar. Verujete da vaši postupci imaju uticaja na živote drugih ljudi, bez obzira koliko oni bili veliki ili mali. Drugima ne pokazujete kad ste zabrinuti ili uznemireni. Vidite bedu i nepravdu, ali to zadržavate za sebe. Posvećeni ste tome da budete najbolji što možete. To je najmanje što možete da uradite sa svojim vremenom na ovom svetu.

3. Duboko u sebi ste izmučeni

Vi ste tip osobe koja je imala vrlo burnu istoriju koja još uvek utiče na vas. Ne možete da pobegnete od uverenja da je život nečija bolesna kosmička šala. Pokušavate da pronađete svoj mir gde god možete. Ne pokazujete svetu svoje najmračnije misli. Mnogo toga nosite u sebi, što ne želite da pdelite s drugima. Vaš pogled na svet ponekad može biti iznenađujuće pozitivan. Vi ste stručnjak u tome da se podignete na noge nakon pada.

4. Duboko u sebi vi ste filozof

Vi ste tip osobe koja je će verovatno proanalizirati sve i svašta. Volite da istražujete dublje značenje stvari. Ponekad umete i da se izgubite u svim tim mislima. Ne pokazujete svetu da ste zapravo nesigurni u mnogim stvarima. Možda možete dosta toga da razumete, ali još uvek niste samouvereni. Vidite život kao slagalicu i volite da se igrate s delićima dok se ne uklope u neku celinu. Ne možete nikada u potpunosti da shvatite smisao svega toga, ali to vam ni ne smeta.

5. Duboko u sebi vi ste tajanstveni

Vi ste tip osobe koja ni sama sebe ne shvata, a šta tek reći o drugima koji to pokušavaju! U vama postoje mnoge kontradikcije, a vaše se raspoloženje menja svakodnevno. Čim se pronađete, već ste se promenili u nekog drugog. Ne otkrivate svetu mnogo o sebi. Vi ste osoba od malo reči i zbunjujućeg delovanja. Volite da posmatrate i proučavate ljude pre nego im se približite. Govorite samo ono u šta ste sigurni.

6. Duboko u sebi vi ste osetljivi

Vi ste tip osobe koja primećuje sve i ne zaboravlja ništa. Saosećate sa svetom. Duboko osećate i najmanje sitnice, i sve one utiču na vas. Vrlo vas je lako nasmejati ili rasplakati. Ne pokazujete svetu koliko ste krhki. Umesto toga pokazujete koliko možete biti pronicljivi. Dobri ste u očekivanju onoga što vam u životu dolazi i često prvi vidite šta dolazi.

7. Duboko u sebi vi ste vatreni

Vi ste tip osobe koja je uvek energična i strastvena. Nema ničega suptilnog u vama… nikada. Imate tendenciju da volite ili mrzite. Mnogo razmišljate i brzo donosite odluke. Ne pokazujete svetu koliko ste zabrinuti. Imate puno energije, a kad je imate previše, možete postati prilično nervozni. Kod vas su uvek veliki ulozi. Ne možete da pobegnete od toga da ponekad od svojih misli napravite dramu.

8. Duboko u sebi vi ste ekscentrični

Vi ste tip osobe koja ima neobična interesovanja, uverenja i prakse. Uvek ste bili malo “čudni”. Ne marite puno za pravila ili tradiciju. Radite stvari na svoj način pa neka bude šta bude. Svetu pokazujete sve o sebi. Nemate šta da krijete, a smejete se onima koji vam sude. Voleli biste kad bi svi bili malo poput vas.

9. Duboko u sebi vi ste intuitivni

Vi ste tip osobe koja vrlo dobro razume druge ljude i svet. Možete reći toliko stvari o nekome iz njihovog izraza lica ili tona glasa. Uvek znate kad neko laže. Pokazujete svetu tačno ono što želite da pokažete. Osim što ste dobri u čitanju ljudi, vi znate kad neko vas čita. Znate kada ste izmanipulisani, a takođe znate i kako izmanipulisati nekoga, ako morate. Ipak, obično to ne činite, prenosi Telegraf.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.