U trendu

Test podsvesti: Izaberite vrata koja vam se najviše dopadaju i otkrijte šta vas čeka do kraja proleća

Na nesvesnom nivou, svako od nas ima „zapisano“ kakva nam dešavanja predstoje

Testovi podsvesti nam umnogome mogu pokazati i otkriti nešto novo o nama. Biranjem jednostavnog rešenja, saznajemo možda i ono što nismo znali o sebi ili o drugima, pa se ni ovaj test ne razlikuje mnogo od ostalih.

Naime, na ovoj slici se nalaze vrata i svaka od njih nose neku svoju poruku. Ono što je potrebno jeste da odaberete ona koja vam se najviše dopadaju i tako saznate šta vas to čeka do kraja proleća.

Vrata broj 1

Važno je da uvek budete ljubazniji nego inače, piše „Atma“. Često u životu nailazite na poteškoće, ali je i pored toga potrebno da budete ljubazni i pristojni prema drugima. Iako vas obuzme ljutnja, nemate pravo da budete nepristojni.

Setite se da je dobrota korisna za apsolutno za sve, a pored nje su i uljudnost, poštovanje i odlučnost vrlo vredne osobine koje samo mogu da donesu pozitivnu energiju. Ako budete ljubazni, donećete samo vedrinu.

Vrata broj 2

Za vas važi izjava da je brod sigurniji u luci, ali taj brod nije izgrađen za to. Za vas zona udobnosti može biti opasna, ali ste u suštini navikli na takvu sutinu stvari. Verujete da će vam tako biti bolje, ali grešite.

Zapamtite da svako od nas je sposoban da postigne mnogo, ali da bi bilo ko uspeo da postigne dobre rezultate, ne treba da bude ograničen zbog straha od napuštanja svoje sigurne luke. Niste stvoreni da biste stagnirali već želite da se razvijate sa svetom.

Vrata broj 3

Dva najmoćnija ratnika su strpljenje i vreme, važi izjava za vas. Koliko ste puta zamislili neku situaciju da se odvija onako kako ste vi zacrtali? Mada ko nije maštao u javi. U tim situacijama vas strpljenje nije krasilo.

Tako ste samo sabotirali svoju sreću. Morate shvatiti da je vreme da pustite da sve teče svojim tokom i da je to za svakoga najbolje. Kada shvatite ovo, vaš kvalitet života će biti mnogo bolji i lakše ćete postići mir sa samim sobom. Imajte strpljenja.

Zaintrigirani fanovi mogu bliže pogledati fotografiju na zvaničnom sajtu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.