U trendu

Test podsvesti: Način na koji držite šolju dok pijete kafu ili čaj otkriva tajne vaše ličnosti

Radnje koje izvodimo nesvesno, ne razmišljajući, nekada najbolje otkrivaju našu ličnost. Testovi ličnosti su postali izuzetno popularni i neretko se primenjuju i u razgovorima za posao. Za ovaj test je dovoljno samo da uzmete vašu omiljenu šolju u ruke. Izaberite sliku koja odgovara vašoj navici ili načinu na koji se osećate najprijatnije držeći šolju kafe ili vašeg drugog omiljenog pića.

Evo šta nam to otkriva:

Prva slika

Ako pomerite mali prst u stranu, onda ste najverovatnije samouverena osoba. Verujete u sebe i da možete postići željene ciljeve bez pomoći spolja. Retko pravite kompromise, jer smatrate da ste često u pravu u bilo kom sporu. Možda ste lider ili želite da postanete lider. Možda ste već na putu ka svom cilju. Znate kako da brzo i tačno donesete čak i najteže odluke. Vi ste talentovani i imate moć da identifikujete talente drugih i usmerite ih u pravom smeru. Vi ste duša kompanije kako u krugu prijatelja tako i u novom timu. Cene vas oni oko vas i vaša porodica.

Druga slika

Ako zgrabite šolju obema rukama, onda ste iskrena i osetljiva osoba. Vi volite ljude. Spremni ste da pomognete čak i osobama koje ne poznajete. Nikoga ne osuđujete i shvatate da postoje teške životne situacije koje čoveka mogu dovesti u neku ili drugu situaciju. Znate da saslušate i da date vredan savet drugome, ali u isto vreme možete zaboraviti na svoje probleme i poslove. Neki možda koriste vaše osetljivo srce. Ne dozvoli im da to urade. Važni su vam harmonija, čistoća i udobnost. Odvojite vreme i za sebe. Neka drugi brinu o vama i daju vam toplinu.

Treća slika

Ako šolju jednom rukom čvrsto držite za dršku, to znači da ste pragmatična osoba. Vi ste uravnotežena osoba, ne donosite ishitrene i nepromišljene odluke, sve dobro razmotrite. Ne volite nepravdu, to je za vas neprihvatljivo. Nećete tolerisati uvrede u svom prisustvu i uvek štitite onoga ko je napadnut. Međutim, u isto vreme skrivate svoje lične emocije, sprečavajući ih da se izliju. Ponekad ih treba pustiti da teku, jer postoje ne samo pozitivne, već i negativne emocije koje pritiskaju iznutra. Ako ne želite da drugi vide vaše emocije, proživite ih sami sa sobom ili sa prirodom. Mada, ako pokažete i svoje najslabije emocije, znajte da vas niko neće smatrati slabim. Naprotiv. Verovaće vam se još više. Naročito ako se tiče vaše srodne duše.

Četvrta slika

Ako šolju držite skoro za dno, onda ste veoma pažljiva i uredna osoba. Ponekad vam se čini da vas varaju ili da vam se nešto krije. Razmišljate o svakom koraku do najsitnijih detalja, plašite se da uradite nešto pogrešno. Ne činite nepromišljene radnje, rešavajući pitanja „na hladnu glavu“ polako. Pažljivi ste čak i u pitanjima ljubavi. Ne vodite se emocijama i poslednje slušate svoje srce. Možda ne treba budete toliko oprezni, ponekad možete dati slobodu osećanjima i ludim snovima!

Peta slika

Da li šolju jednom rukom držite za dršku, a drugom šakom pridržavate oko šolje? Najverovatnije ste upečatljiva osoba, vas je lako uvrediti i povrediti. Nemate poverenja u druge i, da biste stekli svoje poverenje, morate da izvršite određeni čin. Volite pažnju i kada se voljeni brinu o vama. Ni sami ne štedite na toplini i brizi. Za vas je porodica najvažnija. Potrebna vam je udobnost u kući i okruženju dragih ljudi.

Šesta slika

Ako šolju držite prstima na gornjoj ivici, provlačeći nekoliko prstiju ispod drške, najverovatnije živite život i ne brinete o sitnicama. Mirni ste i optimistični. U svemu vidite prilike. Volite da eksperimentišete i brzo se bavite novim poslom bez mnogo razmišljanja o tome šta će iz toga proizaći. Vi ste energična i svrsishodna osoba, ali ponekad donosite ishitrene zaključke ili radite ishitrene stvari. Međutim, ovo vam zapravo ne smeta. Dajete energiju onima oko sebe. Možete biti lider u svom poslu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.