Test podsvesti: Ono šta ste prvo ugledali otkriva čudan detalj vaše ličnosti!

Način na koji naš možak percipira slike razlikuje se od osobe do osobe. To se događa pogotovo kada se ono što gledamo poigrava sa našim vidom. Ponekad dve osobe u isto vreme gledaju u istu stvar, ali vide potpuno različite slike. Ilustracija u nastavku je pravi primer da testiramo kako naš mozak radi, odnosno šta ovaj test ličnosti otkriva o vama nepoznatim ljudima, čega vi niste svesni!

Ako ste prvo videli patku

To govori o jedinstvenom aspektu vaše ličnosti. Odabir ove specifične stavke pokazuje snažan i nepokolebljiv osećaj nade. Imate urođenu tendenciju da čašu vidite napola punu umesto napola praznu. Vaš stav prema životu je optimističan i temelji se na uverenju da uvek postoji nada, čak i u najgorim okolnostima. Vaša sposobnost da zadržite optimizam usred poteškoća je dokaz vaše otpornosti. Postajete inspiracija za sve oko sebe zbog ove osobine.

Ako ste prvo videli četkicu

To sugeriše da ste prirodno radoznali. Zanima vas sve na svetu i uvek ste uzbuđeni kada učite nove stvari i sticanja novog iskustva. Ova vaša osobina vas često vodi u neočekivane avanture koje samo šire vašu perspektivu. Vaš izbor pokazuje vaš avanturistički duh i nepresušnu radoznalost, prenosi vecernji.hr.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.