Test podsvesti: Ono što prvo vidite na ovoj slici otkriva da li ste zadovoljni sobom i svojim životom

Imamo optičku iluziju koja ima za cilj da razotkrije važan deo vaše ličnosti

Ono što prvo vidite na ovoj ilustraciji otkriva mnogo o vama, a jako je važno da budete iskreni prema sebi kada odgovarate na pitanje o tome šta ste prvo videli – pacova ili siluetu lica čoveka.

U pitanju je introspektivni test koji pokazuju koliko ste samouvereni i da li ste zadovoljni sami sobom i onim što ste do sada postigli.

Ako ste prvo videli ljudsko lice

Ako ste prvo videli lice, vaše osobine ličnosti pokazuju da se borite da prepoznate ko ste, stoga pokušavate da izgradite sliku o sebi za ostatak sveta. Možete da ubacite nekoliko delova ili verzija sebe da biste stvorili iluziju za publiku.

Trudite se da budete majstor svih zanata ili da budete kompetentni u nekoliko stvari kako biste izgradili svoj karakter.

Možda nećete pogrešiti u tome kako sastavljate delove sebe da biste stvorili besprekornu verziju koja će se dopasti i vama i javnosti. Međutim, trebalo bi da prihvatite svoju unutrašnju suštinu i da je pustite da izbije na površinu.

Ako ste prvo videli pacova

Ako ste prvo primetili pacova vaši atributi ličnosti pokazuju da stalno težite ka znanju. Vi ste radoznala osoba koja voli da uči o novim stvarima, novim konceptima, novim mestima i tako dalje. Možda će vas zanimati i psihologija i ljudsko ponašanje. Takođe biste voleli filozofiju.

Dakle, vi i te kako težite da uvek  nadograđujete svoju ličnost, ali ste inicijalno zadovoljni onim što jeste. To radite isključivo zbog sebe.

(Telegraf.rs)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.