Test podsvesti: Ono što prvo vidite na ovoj slici otkriva vaše crte ličnosti, ali i najdublje strahove

Strah je prirodni instinkt. Možemo se plašiti mnogih stvari u životu. Strah od gubitka nekoga ili nečega, strah od lošeg zdravlja, strah od neuspeha u ljubavi, strah od nezaposlenosti ili strah od siromaštva. Lista je zaista duga.

Ovo umetničko delo tvrdi da pokazuje naše najdublje strahove tako što pokreće naš podsvesni um da razmišlja o svakom objektu koji vidimo.

Leptir

Ako ste prvo ugledali leptira, verovatno ste neko ko se plaši da propusti životne prilike. To takođe može da znači da se nesvesno opirete ljubavi. Prema stručnjacima, leptir na slici može da ima dva značenja – pozitivno i negativno. Može da znači i novi početak i promene ako ih vidite u snovima.

Devojčica

Ako ste prvo videli devojčicu, verovatno ste neko ko se plaši potisnutih emocija. One predstavljaju osećanja koja nesvesno izbegavate. To se razlikuje od osećanja koja aktivno gurate u stranu jer vas obuzimaju.

Potisnute emocije mogu vremenom da dovedu do zdravstvenih problema.

Jagoda

Ako ste prvo videli jagodu, znajte da se ona dugo povezivala sa ljubavlju. Možda ste je prvo videli jer je nacrtana u obliku srca.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.