U trendu

Test podsvesti: Ono što prvo vidite na slici otkriva koliko ste mudri i gde najbolje koristite svoj um

Ovaj kratak i jednostavan test otkriva koliko ste mudri

Najčešće se mudrost shvata kao sposobnost sagledavanja sveta onakvim kakav zaista jeste. Mudra osoba je ona koja je obdarena razumevanjem stvari, posmatranjem sveta i donošenje odluka. Mudrost čoveka se manifestuje u načinu na koji on donosi odluke, deluje i razmišlja.

Pogledajte sliku ispod i zabeležite šta vam je prvo zapalo za oko. Prvo što primetite na slici pokazaće vam koliko ste mudri i gde se manifestuje vaša mudrost.

1. Devojka

Ako je vaš prvi pogled prikovan za devojku, onda ste prirodno obdareni razumevanjem zakona života i sudbine. Vi ste veoma mudra osoba. Trudite se da razumete smisao, da shvatite pravo značenje stvari. Shvatićete da će vam samo naporan rad i pridržavanje određenih principa omogućiti da izgradite sopstveni uspešan i srećan život.

U svakom fenomenu znate kako pronaći nešto vredno proučavanja. Pridržavate se opšteprihvaćenih normi morala i etike. Znate kako da date savet, posebno ako treba da donesete neku važnu odluku. Znate kako da slušate i delite svoje misli sa drugima.

2. Suncokret

Ako vam je prvi pogled pao na suncokret, onda imate razvijen osećaj za pravdu, analitički način razmišljanja i uvek ste u potrazi za istinom. Imaš više logike i zdravog razuma nego urođene mudrosti. Zato volite da se svađate i svaki put koristite spor kao način da dođete do dna stvari i pojava.

Kada donesete odluku, to je najpromišljenija i najispravnija odluka. Možete razlikovati nedostižno od neizbežnog. Prvo ćete odbaciti, drugo prihvatiti. Pravednost i poštenje čine vas mudrim i daju vam mogućnost da pravilno razumete sve životne procese.

3. Sunce (pomračenje Sunca)

Ako vam prvi pogled padne na pomračenje Sunca, to znači da vas privlači sve na svetu, a posebno ono što je novo, neobično i, što je najvažnije, davno zaboravljeno. Obdareni ste radoznalošću, znanjem i slobodom od predrasuda. Volite da rušite granice, da istražujete i otvarate nove horizonte. Prošli ste kroz mnoga iskušenja u svom životu, ali trudite se da iz svega učite i rastete.

(Sensa)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar