U trendu

Test podsvesti: Ono što prvo vidite na slici otkriva šta je vaša zvezda vodilja u životu, razum ili srce

Bacite pogled na ovu ilustraciju i zapamtite šta je bila prva stvar koju ste ugledali.

Iza simbola koji vam je na prvi pogled “zapao za oko” krije se odgovor na pitanje šta je vaša zvezda vodilja u životu.

Panter

Perfekcionizam je vaše srednje ime. Možete rešiti sve probleme s kojima se većina ljudi ne može nositi. Čak se može reći da u tome uživate. Pripadate ljudima koji čvrsto stoje na zemlji. Ne verujete u sreću, dobro znate da je čovek sam kovač svoje sudbine. Znate da će vaš život biti onakav kakav sami napravite. Radite marljivo i pošteno kako biste dobili ono što želite. Nije vam neprijatno što imate velike nade za sebe i tu se ne zaustavljate. Dobra ste i nežna osoba.

Ptica

Vi ste vrlo  ljubazna osoba. Volite ljude i brinete o svom odnosu s njima. Drugi vas vole, jer se u vašem društvu osećaju lagodno. Mir je vaša snaga. Odlična strana je ta da se možete kontrolisati u bilo kojoj situaciji. Imate beskrajno strpljenje, pa tako pripadate empatičnim, osetljivim i obzirnim ljudima. Volite decu i životinje.

Žensko lice

Pripadate ljudima koji najviše cene jednostavnost. Ne volite da komplikujete svoj život. Svet je za vas uvek crno-beli. Odlučna ste, iskrena i direktna osoba. Nikad ništa ne skrivate i ne radite ništa iza leđa drugih ljudi. U srcu ste osetljiva osoba i plašite se da izgubite one koje volite. Pokušavate da budete logični i racionalni, ali nikad ne odbacujete ono što vam govori vaše srce.

Pejzaž

Odlikuje vas neobična intuicija. Imate šesto čulo koje vam omogućava donošenje boljih odluka. Uvek sledite poziv svog srca. Vrlo ste emotivna osoba. Optimista ste i imate pozitivan pogled na svet. Možete da vidite dobro u bilo kojoj situaciji. Zračite toplinom i radošću. Odličan ste slušalac i znate kako da utešite ljude, piše Večernji list.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar