U trendu

Test podsvesti: Ono što prvo vidite na slici otkriva šta vas muči još iz prošlosti i kakva vas sudbina čeka

Ovaj test ukazuje na greške koje vas sprečavaju da postignete ono što želite u budućnosti.

Pogledajte sliku ispod. Prva stvar koja vam privuče pažnju je odraz vaše podsvesti.

Žena sa kišobranom

Kišobran na ovoj slici ukazuje na status, kao i na vezu između neba i zemlje. Ako ste prvo na slici primetili ženu sa kišobranom, to može značiti da u svojoj podsvesti imate potrebu da se zaštitite od sveta, trenutnog načina života i sistema vrednosti.

Potreban vam je odmor, ali i mentalni detoks. Pokušajte svakodnevno da radite na duhovnom razvoju, pružite priliku svojoj kreativnosti da se izrazi i tako ispunite sebe pozitivnom energijom.

Muško lice

Ako ste prvo na slici videli lice muškarca, onda to govori o vašoj domišljatosti i velikom broju ideja za sprovođenje planova kojima nesvesno težite. Čuvajte bistrinu u svom umu, bez obzira da li težite nečemu na materijalnom i duhovnom nivou.

Uskoro se u vašem životu može dogoditi zanimljiva promena. Imate sjajnu energiju i lako rešavate rzličite situacije. Vreme je da započnete i završite sve ono što ste planirali. Iskoristite svoje ideje za ostvarenje ciljeva.

Jedrilica

Jedrilica simbolizuje prosperitet koji će se uskoro pojaviti na obali vašeg života. Vi ste osoba sa velikim planovima i tačno znate šta želite da postignete u životu. Ipak, kaako bi sve mogli da postignete, važno je da se ne opterećujete previše, jer preopterećen brod uvek potone.

Vodite računa o svom mentalnom zdravlju, opuštajte se, zadovoljite svoje potrebe i provodite više vremena sa voljenima – porodicom i prijateljima.

Dim iz dimnjaka

Dim simbolizuje dušu koja nije u jedinstvu sa telom. Ako ste prvo ovo primetili na slici, to znači da ste opsednuti poslom i ambicijama, preumorni ste, ne uspevate da napravite balans između privatnog i poslovnog i vaša duša zbog toga pati.

Ukoliko potiskujete emocije i radite protiv sebe, povećavate rizik od zdravstvenih problema na fizičkom i emotivnom polju. Nije sve u materijalnim stvarima, podsetite se na duhovnost i emotivnu stranu koja vas može isceliti. Dozvolite sebi odmor.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar