Test podsvesti: Prvo što vidite na ovoj slici daje vam savet kako da budete srećniji i uspešniji

Šta ste prvo videli na slici?

Test podsvesti koji je pred vama daće vam smernice na čemu bi trebalo više da radite i kako da do toga što želite stignete.

Pustite intuiciju da vas vodi, zadubite se u sliku i spoznajte šta ste prvo videli, pa pročitajte objašnjenje.

1. Stablo

Ako je stablo prvo što ste videli, to znači da se previše oslanjate na razum i logiku. To je pozitivan stav u različitim aspektima vašeg života, koji vas čini rođenim vođom i pruža vam sposobnost organiziranja veština i upravljanja ljudima.

Takođe vam pomaže u rešavanju zamršenih problema ili nezgoda u svakodnevnom životu. Međutim, taj realizam koji vas karakteriše može i da vas zaustavi, jer su snovi i ciljevi koje sebi zacrtate ambiciozniji od vaših mogućnosti. Budite realni i postići ćete ono što hoćete, ali malo se opustite.

Nedostatak spontanosti u vašim iskustvima ili svakodnevnim odlukama može uzrokovati propuste, nepotrebne rizike i greške koje su zapravo vredan deo života. Dopustite sebi optimizam i borite se za svoje ideje.

2. Gorila

Ako je ono što ste prvo videli gorila, to znači da ste vrlo kritična osoba, i za sebe i za druge. Ne prihvatate da drugi ne zahtevaju toliko od sebe ili da ne napreduju istom brzinom kao i vi u različitim područjima.

Ne možete da podnesete osećaj da gubite vreme i zato nastojite da budete zauzeti, pokušavate da steknete nova znanja o svetu koji vas okružuje. Imate sveže ideje i vaša inteligencija otvara staze koje mnogi drugi pojedinci ne mogu da razumeju.

Ne bi trebalo da dopustite da jedna od vaših najvećih vrlina u nekim okolnostima postane vaš nedostatak. Svoje mišljenje i odluke ne bi trebalo da namećete drugima, jer svaka osoba misli drugačije, a poštovanje bi trebalo da bude pravilo za svaki međuljudski odnos.

Mogli biste da izgubite i one koje volite ako ne zaustavite tu „tvrdoglavost“.

3. Lav

Vi ste moćan pojedinac koji sledi najprimarnije instinkte i često ih pušta da vladaju njim. To vas čini malo „divljima“ i možete da povredite ljude u vašoj blizini bez razmišljanja. S druge strane, vaša odlučnost je pohvalna, a vaš naporan posao je oružje kojim dokazujete da ste dragocen čovek.

Uvek se fokusirate na svoje ciljeve i ne ispuštate ih iz vida ni pod kojim okolnostima. Poput lava koji lovi gazelu, idete za svojim snovima i ne dopuštate im da pobegnu…

Negativna osobina u ponašanju koja vas čini jedinstvenim je to što ne obraćate pažnju na savete bliskih prijatelja. Pogotovo ako verujete da su vaše odluke ispravne i tačne.

Nije da ih odbacujete, ali uglavnom ih poslušate kad je prekasno. Morate da naučite nešto iz neuspeha koji mogu ponekad biti bolni, ali mogli biste izbeći mnogo patnje kada biste dopustili drugima da vam pomognu. Timski rad je vrlo važna stvar u uspesima, a možete biti uspešni ako se prepustite…

4. Riba

Ako je ovo prvo što ste videli, to znači da živite u trenutku i mislite da će sve biti dobro u većini slučajeva, sve dok se ne dogodi da budete iznevereni ili prevareni. Pokušavate da nikada ne osećate nagativne emocije i  druge pojedince vidite kao važan deo vašeg života.

Vi ste veoma društveni, ali materijalni svet u kome živite takođe može stvoriti probleme i nesporazume.

Ne pokazujte drugima samo ljubaznost, pokušajte da iskoritite tu prednost svog karaktera kako biste bili srećniji i postali uspešniji.

(Telegraf.re)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.