U trendu

Test sa srećnom detelinom: Izaberite jednu i saznajte šta vas to dobro čeka uskoro

Detlina sa četiri lista oduvek je bila simbol sreće, ali retko kada obraćamo pažnju da se i one razlikuju, nisu uvek iste. Ovo je simpatičan test koji vam može otkriti šta vas čeka u bližoj budućnosti.

Pogledajte sliku ispod i odaberite koja vam je detelina najlepša.

Detelina broj 1

Ako ste odabrali ovu detelinu, to je znak da će vas ljubav pratiti u narednom periodu. Osoba koju želite pored sebe će biti tu vrlo brzo. Dakle, ako ste sada sami i veoma zaljubljeni, onda možete očekivati da će ta osoba uskoro postati deo vašeg života. Važno je da joj dozvolite da bude tu i da ne krijete šta osećate prema njoj.

Ponekad je zaista najbolje zaboraviti na ponos i fokusirati se na sebe. Ljubav je nešto što nema rok trajanja i za šta se uvek vredi boriti. Ovo nikako nije sjajno vreme za finansije, tako da treba izbegavati bilo kakva finansijska ulaganja ili velike poslovne planove. Na ovom polju biste mogli da doživite razočarenje, ali zato se treba okrenuti emocijama jer kada je ljubav u pitanju, u njoj ćete iskreno uživati tokom narednih nekoliko nedelja, prenosi designia.rs.

Detelina broj 2

Ako ste izabrali ovu detelinu, to je znak da će se vrlo brzo u vaš život vratiti osoba koja vam mnogo znači, ali je sada nema. Dakle, jedino je važno da se posvetite sebi i sve će doći na svoje mesto u narednih nekoliko dana. Ta osoba vas je možda mnogo povredila, ali možda ste čak i sada svesni da ste krenuli dalje i spremni ste da toj osobi date još jednu šansu.

Upravo to treba da uradite jer nema sumnje da vam mnogo nedostaje i da vaš život bez nje nema smisla. Ali, ako govorimo o emotivnom partneru, onda morate biti veoma oprezni. Jasno je da vam je mnogo stalo do te osobe, ali prvo neka vam dokaže da mu je stalo i da mu je žao što vas je povredio.

Dozvolite joj da bude deo vašeg života, ali nemojte joj odmah dati još jednu šansu. U stvari, velike su šanse da će ovo biti ljubav za ceo život.

Detelina broj 3

Ako ste izabrali ovu detelinu, to je znak da sreća dolazi u vaš život. U narednih nekoliko nedelja možete očekivati da će vam se mnoge želje ostvariti… Čak i one za koje sada mislite da su nemoguće i nerealne. Dakle, sreća je na vašoj strani. Konačno je došlo vreme da sve procveta u vašem životu. Da konačno krenete na ljubavnom polju, ali i da rešite svoju finansijsku situaciju.

Možda će vam sve to izgledati kao čudo… Ali nema sumnje da su zvezde konačno na vašoj strani. Bićete nagrađeni za sva dobra dela koja ste učinili, a nema sumnje da ih ima više nego što možete zamisliti. Zato uživajte u narednih nekoliko nedelja, pa čak i meseci. Vreme je da vaš život dobije smisao i da vam na licu zavlada osmeh. i nemoguće postaje moguće, vrlo brzo.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.