U trendu

Test samo za najpažljivije: Možete li da da pronađete broj 22 za manje od 12 sekundi?

Pred vama je još jedna mozgalica koja testira vašu sposobnost da primetite male detalje. Na prvi pogled možda mislite da je slika pred vama obična. Predstavlja vizuelni test. Da biste došli do tačnog odgovora, morate koristiti svoje moći zapažanja. A to zahteva fokus i istrajnost.

Zaista, ne mogu svi da razlikuju jedinstveni broj 22 koji se pojavljuje na ovoj slici među gomilom brojeva 24.

Evo šta je potrebno da uradite.

Na ekranu imate sliku ispunjenu brojem 24. Među ovim ciframa je jedinstveni broj 22. Vaš zadatak je da ga uočite za 12 sekundi.

Da biste to uradili, udaljite se od bilo kog izvora ometanja. Ovaj vizuelni test zahteva veliku koncentraciju. Zatim unapred izaberite metod koji ćete koristiti da ga rešite.

Ne zaboravite da pažljivo analizirate sliku ili po redovima ili po kolonama. Dakle, da li ste spremni da testirate svoje veštine posmatranja?

Zašto je dobro rešavanje ovakvih testova?

Pre svega, rešavanje ovakvih zagonetki stimuliše vaš mozak. Obavljanje različitih zadataka igra važnu ulogu u vašoj kreativnosti i mentalnom zdravlju. Pored toga, ovaj test je pomalo igra.

Pokušavajući da ga rešite, imaćete zabavno i opuštajuće vreme. Ovo vam omogućava da izbegnete bilo koji izvor stresa koji može uticati na vašu produktivnost. Dakle, da li ste spremni da iskoristite ove pogodnosti? Pročitajte sledeći pasus da biste proverili svoj odgovor.

Broj 22 je u 4. redu, 4. koloni odozdo. Nije lako uočiti, osim ako nemate oči sokolove. Međutim, ako ste analizirali sliku, verovatno ste je videli na vreme. Dakle, da li ste pronašli metu za manje od 12 sekundi?

Ako ste uspeli da rešite ovu zagonetku, čestitamo! Ne postižu svi ovo. Uspeli ste da pronađete rešenje zahvaljujući vašoj istrajnosti i odlučnosti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)