U trendu

Test vaše podsvesti: Izaberite 1 put kojim biste pošli i otkrijte gde će vas uskoro život odvesti

Put koji biramo odražava se na sve u našem životu.

Da li koračate utabanim putem ili birate stabilne i pohabane puteve? Da li pratite gomilu ili ste usamljenik? Na naše izbore utiču naš karakter, stavovi i lične osobine, a naša budućnost umnogome zavisi od izbora koje donosimo.

Izaberite put kojim biste krenuli, bolje upoznajte sebe i otkrijte kakva vas sudbina čeka.

1. Običan put

Volite jednostavan i udoban način života. Put je ispred vas, znate pravila, pa se osećate samopouzdano. Osim toga, mnogi putnici su već krenuli ovim putem, pa se čini da je to pravi put. Kada naučite „pravila” života, moći ćete da ih menjate u zavisnosti od pravca, vešto izbegavajući prepreke na putu.

2. Zemljani put

Pioniri su neustrašivi i hrabri ljudi. Sposobni ste da kreirate novi put i da budete lider za druge. Rado preuzimate odgovornost u svoje ruke i ne volite izgovore. Najvažniji vam je cilj ka kome idete samouvereno. Poteškoće će vas samo naterati da radite više. Čak i ako se niko ne usudi da vas prati, to neće umanjiti vašu strast i želju da idete napred i osvajate nova mesta i prostore. Vaš život je kaleidoskop avantura. Vi samo pronađete svoj put i savladate prepreke. Sigurni ste u svoje sposobnosti i znate kako da pronađete izlaz iz svake situacije.

3. Pruga

S jedne strane, takav put će vas odvesti do željene tačke. Istovremeno je nezgodno ići tim putem jer morate da se prilagodite rastojanju između šina. Morate ići malim ili velikim koracima. Ne možeš normalno da hodaš. Hodajući ovim putem brzo ćete se umoriti, možda i zalutati iz svog života. Često ćeš padati. Vi varirate između uspeha i neuspeha i raspoloženi ste. Međutim, ne zaboravite da u svakom trenutku može naići voz koji će vam dramatično promeniti život. Jeste li spremni za to?

4. Asfaltni put

Asfaltiran i čvrst put kojim možete ići bez mnogo rizika. Ipak, postoje neka pravila kojih se morate pridržavati, kako ne biste završili na drugoj strani života. Vi ste pojedinac. Međutim, ako pogledate sebe objektivno, shvatićete da više volite svoju individualnost nego kolektiv. Uživate u udobnom i opuštenom životu.

5. Uska staza

U vašim odlukama preovladava želja da budete drugačiji. Zbog svog srca, odreći ćete se udobnosti života. Dosadila vam je utabana staza. Samo vas neotkriveni horizonti inspirišu. Čak i kada niko ne zna kuda vodi put, ti ćeš ga pratiti. Srećniji ste hodati nepoznatim stazama usred zvukova prirode, nego utabanim putevima gomile.

6. Seoski put

To nije najbliži, najpogodniji i najlakši način. Ali, srećni ste kod kuće, pređite dug put na otvorenom prostoru. Malo ljudi će ići ovim putem, tako da imate vremena za razmišljanje dok polako idete napred. Vi cenite samoću, a povremena samoća je čak i lek za vas. Kuda vodi ovaj put? Samo ti znaš. Ako želite civilizaciju i dinamiku, idete jarko osvetljenim brzim putevima života, a kada vam duša zaželi mir – naći ćete ga u tihom kutku u maloj zajednici. Izbor je uvek vaš!

7. Šljunkovit put

Umorićete se hodajući ovim putem. Ako je privremeno, to neće biti problem. Imaćete priliku da uporedite ovaj put sa drugim putevima i pronađete ono što vam odgovara u životu. Međutim, duga šetnja grubim putevima može da vas zamara i boluje, zbog čega ćete često biti neraspoloženi i nezadovoljni životom. Da li je ovaj put vredan večne melanholije u tvom srcu?

8. Staza u parku

Radije prepuštate drugima da odlučuju umesto vas nego sami da donosite velike odluke. Zadovoljni ste što je neko na određeni način popločao stazu u parku. Primetili ste kako graditelj staze to nije uradio samo po svom ukusu, već se i brinuo o vama. U isto vreme, želite da uživate u estetici bez ikakvog rizika. Često se plašite da preuzmete odgovornost. Možda je tako oduvek bilo, a možda je samo sadašnje stanje. Međutim, prebacujući svoje lične probleme na tuđa pleća, idete kroz život bez mnogo brige, željni uživanja u svakom trenutku. U tom trenutku ste zadovoljni sobom i svojim izborom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.