U trendu

Testirajte svoju inteligenciju: Samo jedna devojka je prava na ovoj slici, vidite li koja?

Rešavanje zagonetki koje zahtevaju kreativno razmišljanje je prilično zadovoljavajuće. Ove zagonetke takođe mogu pomoći u smanjenju stresa i umora održavajući vaš um aktivnim.

Slagalice sa slikama angažuju umove ljudi i testiraju njihove veštine rešavanja problema. Oni su dizajnirani da podstaknu pojedince da kritički razmišljaju, analiziraju date informacije i razviju kreativne strategije za pronalaženje rešenja.

Slika iznad predstavlja zagonetku, a da biste je rešili, morate da identifikujete skriveni obrazac koji sledi. Ali evo preokreta – to morate učiniti brzo! Ovaj izazov zahteva brzo razmišljanje i oštre analitičke veštine, sve u ograničenom vremenskom okviru. Da biste uspeli, morate obratiti posebnu pažnju na detalje na slici. Ovo je umereno složen izazov, najprikladniji za pojedince sa oštrim intelektom i oštrim okom za detalje. Savladavanje ove slagalice je dragoceno jer vas osposobljava za veštine koje mogu koristiti mnogim aspektima vašeg života. Jačanje vašeg intelekta kroz ovakve izazove ne samo da poboljšava vaše sposobnosti rešavanja problema, već i čini vaš um agilnijim, što vam može pomoći u školi, na poslu i u privatnom životu.

Iako se ova mozgalica u početku može činiti izazovnom, vaš glavni cilj je da pronađete rešenje koje savršeno odgovara datim uslovima, i na kraju ćete razbiti kod. Sledeći pasus će objasniti tačnu prirodu ove slagalice i zadovoljavajuće rešenje koje ćete otkriti.

Ako pogledate prve tri devojke s leva na desno na slici, videćete nešto zanimljivo. Prva devojka ima kandže kao vukodlak, druga devojka ima veoma oštre zube, a treća devojka ima kraste na licu. Ovo su čudne stvari koje ne biste očekivali da ćete naći kod normalnih ljudi. Ali četvrta devojka je drugačija. Izgleda kao obična osoba bez ikakvih neobičnih osobina. Ona je jedina koja izgleda kao ljudsko biće. Dakle, kada je uporedite sa ostalima, jasno je da je ona prava devojka u ovoj mozgalici.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.