U trendu

Teže nego što mislite: Izaberite jednu slavinu i otkrijte važnu stvar o svom IQ

Ako želite da saznate nešto više o svom koeficijentu inteligencije, mi imamo pravi test za vas. Pogledajte pažljivo ilustraciju na kojoj se nalaze ove četiri slavine. Pitanje je jednostavno: kroz koju će slavinu voda najbrže teći? Razmislite dobro pa izaberite. Vaš izbor otkriva kakve su vaše intelektualne, ali i životne veštine.

Da li ste spremni da probate?

Ako ste izabrali slavinu #1:

Vi možda niste najpametnija osoba na svetu, ali ste uspeli da razvijete intelekt van društvenih parametara. Obično pronalazite kreativne odgovore, ali ih zadržavate za sebe i ne delite sa drugima kako biste izbegli poniženje. Kada biste to počeli da radite, videli biste kako vam se prikazuju i progresivno složene misli.

Ako ste izabrali slavinu #2:

Vi niste neko ko mnogo mozga, ali znate kako da izvučete inteligenciju drugih. Atmosferu oko sebe vidite kao sto pun mogućnosti i rado ćete zaobići svaku poteškoću koristeći sposobnosti drugih kao da su vaše sopstvene.

Ako ste izabrali slavinu #3:

Vi ste apsolutno jedinstveni teoretičar. Možda vas drugi ne cene dovoljno jer ne mogu da dokuče vaše ideje. Međutim, ako sarađujete sa drugima na svojim ciljevima i strategijama, videćete kako ćete brzo poboljšati intelekt i efikasnost.

Ako ste izabrali slavinu #4:

Vi kucate na vrata genija. Potrebno je samo da se okrenete pravim ljudima i izvorima. Trošite svoje sposobnosti na trivijalnosti, umesto da se fokusirate i radite na važnim temama kako bi vaš mozak dostigao pun potencijal.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.