U trendu

Tinejdžerka likovala zarađenim „milionima“, internet je žestoko spustio na zemlju (video)

„Postaću milionerka sa 14 godina! A šta vi činite sa svojim životima?“, pitanje je koje je vršnjacima na internetu postavila Danijela Bregoli (14).

Tinejdžerka koja je zahvaljujući jednom gostovanju na televiziji u septembru 2016. kod čuvenog doktora Fila dobila unosan ugovor za pokretanje rijaliti šoua, našla se na takvoj meti kritika i sprdanja da je verovatno proklela dan kada je na internetu vršnjacima postavila pomenuto pitanje.

U trenutku je dobila na desetine replika i takvih odgovora da je momentalno isključila Tviter, na kojem je osvanulo čuveno, pomalo arogantno i narsicoidno pitanje.

„Kao član delegacije koji predstavlja belce kažem da ne prihvatamo ovu osobu kao korisnog člana društva“, napisao je jedan korisnik.

„Kao predstavnik crnaca, mi je takođe odbijamo i prepuštamo je Latinosima“, odgovorio je drugi.

„Ni Latinosi je ne žele“, glasio je njihov odgovor.

„Kome će onda da pripadne? Azijatima?“, zabrinuo se komentator u nastavku i dodao: „Hajde, muslimani, prihvatite je vi.“

„Kao predstavnik svih muslimana, i mi je ljubazno odbijamo jer je zrela za mnogo psihoterapije. Dajemo je vanzemaljcima“, glasio je odgovor.

Ni na tome se nije završilo spuštanje Danijele na planetu Zemlju.

„Predstavljajući vanzemaljsku rasu, kažem da je i mi odbijamo“, zaključio je još jedan korisnik ovu prepisku, prenosi Index.hr.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.