To se zove opsesija: Bili samo na jednom sastanku, posle mu poslala 65.000 pretećih poruka

Žena koja je sebe prozvala „novim Hitlerom“ uhapšena je ove nedelje pod sumnjom da je uhodila, pretila i uznemiravala muškarca, i to nakon što mu je poslala više od 65.000 poruka za manje od godinu dana. Njih dvoje su izašli samo na jedan sastanak.

Kako prenosi Blic, pre mesec dana, neidentifikovani muškarac pozvao je policiju nakon što je na sigurnosnoj kameri uočio ženu kako se kupa u njegovoj kadi, dok je on bio na putovanju.

Žaklin Ades (31) iz Finiksa, za koju vlast kaže da je držala nož u autu, tad je uhapšena, pa kasnije puštena, ali se nije se pojavila na sudu. U utorak je došla u kancelariju muškarca, kojeg je nazvala „srodnom dušom“, gde su je i uhapsili.

Ades, koja je policiji rekla da je žrtvina supruga, zadržaće se u zatvoru do suđenja. Sudeći po optužnici, Ades je postala opsesivna, a muškarca je posećivala u njegovom domu i kancelariji. Nekad mu je ostavljala i 500 poruka dnevno.

Upoznali su se prošle godine na jednoj internet stranici za upoznavanje. Još prošle godine žrtva je navodno pozvala policiju kad je Ades parkirala ispred njegove kuće. Policija ju je tad ispratila s imanja, prenosi Indeks.

Nakon toga počela je s porukama, od kojih su neke bile vrlo uznemirujuće. „Kupala bih se u tvojoj krvi“, samo je jedna od njih. U drugoj se naziva „novim Hitlerom“ dok mu u više njih preti ubistvom ostavi li je. „Nemoj pokušavati da me ostaviš. Ubiću te… Ne želim biti ubica“, pisalo je u poruci.

Ades je policiji rekla kako mu nikad nije nameravala da mu naudi već je poruke slala zato što nije želela da bude ostavljena.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.