U trendu

Totalni hit u britanskom Milioneru: Iskoristio džokera pa zvao ženu za pomoć, javio se muškarac (video)

Društvenim mrežama širi se snimak iz britanske verzije kviza Milioner koja je postala totalni hit.

Naime, takmičar kviza JP Morgan, inače učitelj iz Linkolna, nije znao odgovor na pitanje „Koji je od ovih dana deo vikenda u Nemačkoj?“ vredno 16.000 funti.

Voditelj Jeremy Clarkson, bivša zvezda Top Geara, ponudio je odgovore Donnerstag, Mittwoch, Sonntag i Dienstag, a takmičar je odlučio da iskoristi džoker zovi i nazvao suprugu.

„Tetka moje supruge živi u Nemačkoj više od 50 godina pa je više puta posećivala. Supruga, koja bi inače bila u publici, ostala je kod kuće kao moj džoker zovi“, objasnio je.

Međutim, umesto njegove supruge, na telefon se javio muški glas. Voditelj je zatim rekao takmičaru  da se opusti i kako je moguće da se radi o potpuno nevinoj situaciji. Kad se supruga konačno javila, voditelj  je upitao je li neko s njom, a ona je potvrdila.

Twitter su ubrzo preplavili komentari, a dok su neki pisali kako je očito reč o aferi, drugi pak tvrde kako se javila automatska sekretarica kako bi obavestila da nema signala.

Inače, ako pažljivo poslušate, zaista se može čuti automatski odgovor koji kaže kako nema usluge, a osim što je postao viralan, takmičar je uspio da osvoji i 64.000 funti u kvizu, prenosi Index.hr.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.