U trendu

Tramp protiv Boldvina – okršaj na Tviteru…

Novoizabrani predsednik SAD Donald Tramp na Tviteru je burno reagovao na sinoćnji skeč na američkoj televiziji u kojem je novog šefa Bele kuće imitirao holivudski glumac Alek Boldvin, na šta je ovaj uzvratio na toj društvenoj mreži.

Tramp je napao šou „Subotom uveče uživo“, što nije bila prva njegova kritika emisije u kojoj ga Boldvin imitira, ali je za razliku od ranijih slučajeva kada bi tvitove pisao ujutru, ovoga puta Tramp reagovao i pre nego što se šou završio, prenosi AFP.

„Upravo sam pokušao da pogledam “Subotom uveče uživo“ – pa to ne može da se gleda! Potpuno pristrasno, nimalo smešno, a Boldnivovo imitiranje jednostavno ne može da bud egore od ovoga. Tužno“, napisao je Tramp.

U ovom skeču Tramp je u interpretaciji Boldvina prikazan kako, dok ga brifuju o nacionalnoj bezbednosti, retvituje poruke korisnika Tvitera, zbog čega mu saradnici zamere. Skeč se završava tako što Trampov glavni strateg Stiv Benon, čiji je „Brajtbart njuz“ optuživan da je medijska platforma koja promoviše rasizam belaca i antisemitizam, ulazi u prostoriju obučen kao otelotvorenje smrti sa kosom u ruci.

Na Trampov tvit reagovao je Boldvin.

„Objavi svoje poreske prijave i ja ću da prestanem. Ha“, napisao je američki glumac.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.