Trik koji je oduševio milione: Za par sekundi skinite nalepnice s artikala

Skidanje dosadnih cena i nalepnica koje dolaze na raznim artiklima sigurno je bitka koju ste vodili nekoliko puta u životu. Možda su vam pritom stradali nokti ili ste pak čuli za metodu za uklanjanje pomoću vode, ali rezultat je obično isti – dobili ste samo još veći nered.

Korisnica TikToka pod imenom Leksi podelila je video u kojem je pokazala kako njena majka uklanja nalepnice s artikala, a video je za samo nekoliko dana pregledan više od 5,6 miliona puta.

@lexie_byers

HOW DID I NOT KNOW ABOUT THIS?! Did anyone else know?? #lifehack #lifehacks #mindblown #lifehackvideo #tiktoklifehack #lifetips #tiktoklifehacks

♬ original sound – lexie byers

“Imam trik koji će vas zapanjiti. Ovo me mama naučila pre nekoliko dana. Mame sve znaju”, rekla je devojka na početku videa.

Pokazala je nove čaše koje je nedavno kupila u prodavnici i požalila se na nalepnice na dnu koje je jako teško skinuti.

“Prestanite da gulite nalepnice. Uzmite komad selotejpa, zalepite polovinu na nalepnicu i dobro je utrljajte. Neka komad selotejpa ostane da štrči. Sve što onda treba da uradite je da povučete taj ‘rep’ i nalepnica će se skinuti s njim”, objasnila je Leksi

Svoj trik ponovila je na svim čašama i svaki je put savršeno odstranila nalepnice, što je nju, baš kao hiljade korisnika TikToka, potpuno zapanjilo.

“A koliko sam sati provela ratujući s njima”, “Upravo si milionima ljudi uštedela jako puno vremena”, “Najkorisniji trik ikada”, “Mahnito tražim nalepnice da ovo isprobam”, samo su neki od komentara na video.

Ipak, neki su pisali da ovaj trik pali samo na plastičnim, odnosno ‘sjajnijim’ nalepnicama, a ne na papirnatim.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.