U trendu

Trudna ili ne?

Jedna žena se pretvarala da je trudna, krijući prokrijumčarenog majmuna! To sigurno niste očekivali.
Ova vest stiže nam iz Vašingtona, iz Sjedinjenih Američkih Država.
Žena iz države Vašington sakrila je ispod svoje bluze majmuna pretvarajući se da je trudna. Naravno, majmun je bio uspavan. A sve to izdešavalo se na letu od Tajlanda do Los Anđelesa. Nakon što je uhvaćena, osuđena je zbog krijumčarenja.
Dvadesetdevetogodišnja Džipsi Lovsan uspešno je i bez ikakvih problema prošla pored američke carinske kontrole u Los Anđelesu s majmunom sakrivenim u svojoj bluzi. Ovo se dogodilo za vreme njenog puta u novembru 2007. godine.
Njena majka, 55-godišnja Fran Ogren, takođe iz Vašingtona, bila je zajedno sa svojom ćerkom na letu od Bangkoka do Los Anđelesa, i takođe je osuđena.
Porota je izrekla osuđujuću presudu obema ženama. Osuđene su za zaveru i krijumčarenje dobara u Sjedinjene Američke Države.
Obe su uhapšene nakon što se Džipsi Lovson hvalila jednom prodavcu u prodavnici odeće o svojoj "avanturi" na aerodromu. Izgleda da joj se hvalisanje nije isplatilo.
Izricanje kazne zakazano je za 3. mart 2009. godine.
A šta se dogodilo s majmunom? On se sada nalazi u prihvatilištu za životinje u Oregonu i sasvim se dobro oseća.
Šta bi se desilo da se majmun probudio baš u trenutku kada su se dve žena nalazile na carinskoj kontroli? E, to svakako ne bi bio lep prizor.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar