U trendu

Tražila da je porode MESEC dana ranije, svi u bolnici ZANEMELI kad su videli bebu

Ginekolozi i babice, ukoliko bi ih neko na kraju profesionalne karijere upitao šta su sve videli tokom života, mogli bi da napišu roman.

Jedna od najcenjenijih doktorki s američkog Univerzitetskog zdravstveno-naučnog centra u Tenesiju podelila je sa čitaocima portala Quora svoje nesvakidašnje iskustvo.

Ginekolog Lejsi Vindem ispričala je da je jednom imala pacijentkinju koja je insistirala da se čak 5 nedelja pre termina iako je sa bebom na ultrazvuku sve bilo u redu i nije bilo potrebe za tim.

Svojoj doktorki, pacijentkinja je rekla da joj je muž tokom trudnoće bio konstantno odsutan, odnosno u vojnoj misiji i želela je da ga iznenadi porođajem prilikom njegovog povratka.

„Da je bilo iznenađenje, bilo je. Problem je u tome što dete uopšte nije bilo njegovo. Naime, pacijentkinja se porodila i znajući da je i njen muž belac, svi smo se našli u čudu kada smo videli crno dete. Mislim da joj je bilo pametnije da je suprugu rekla pre porođaja šta se dešavalo i ko je pravi otac. Zamislite samo kakvu je reakciju imao kada je došao da vidi bebu. Probali smo da se diskretno sklonimo iz prostorije, ali jednostavno nismo mogli a da ne pogledamo čoveka kada je shvatio da nije otac“, rekla je Lejsi Vindem.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.