U trendu

Trudnica zatražila da je porode ranije: Svi su se iznenadili kada su videli dete

Lekari se svega nagledaju, ali u situaciji u kakvoj se našla ginekolog Lejsi Vindham sa američkog Univerzitetskoj zdravstveno-naučnog centra u državi Tenesi, malo ko bi želeo da bude.

Ona je, naime, imala pacijentkinju koja je bila trudna i od nje je tražila da je porodi pet nedelja ranije. Njen suprug je tokom cele njene trudnoće bio na vojnoj misiji i prema njegovoj računici, supruga je trebalo da mu se porodi taman kada se on vratio kući. Nije mu bilo jasno kako je lekari još nisu porodili pošto je mislio da je već odavno prešla termin porođaja.

– Problem je bio u tome što dete nije uopšte bilo njegovo i buduća majka je htela da zadrži tu tajnu tako da je ranije porodimo – napisala je lekarka na portalu Quora.

Ipak, pametnije bi joj bilo da je suprugu odmah rekla istinu jer se na preneseni porđaj još mogla izvući, ali boja kože rođenog deteta odmah je odala. Naime, majka i otac bili su belci, a otac deteta bio je očigledno crnac pošto se i dete rodilo takvo.

– Nismo mogli da ne gledamo oca dok je išao do kolica s bebom. Odmah smo videli u kom je trenutku shvatio da nije otac – dodala je dr. Vindham.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.