U trendu

Tufnice

Kao što moda ima svoja, ponekad neobjašnjiva, pravila, i u dekoraciji postoje nepisani zakoni koji se zasnivaju na težnji ka novom, ali i na strahu od drastične promene, greške u izboru ili napuštanju dobre tradicije. Podstaknuti duhom vremena i idejama smelih i mladih dizajnera, mnogi među aktuelnim dekoraterima ustanovili su s čuđenjem da se danas u uređenju stana zaista može sve što se hoće. Zato nas više ništa ne iznenađuje, a malo toga nas stvarno šokira. Najmanje to mogu tufne, koje su našle svoje mesto i odlično se slažu s prugama, ali i s cvetnim desenom.
Na tržištu postoji veliki izbor papirnih salveta različitih boja i desena i za sve namene. Pružaju vam se nebrojene mogućnosti da ulepšate svoju trpezu. Svakoj kući, pa i onoj s najmanjim brojem ukućana, potrebno je raznovrsno posuđe, razne vrste tanjira, činija, šolja, tacni i drugog. Treba da postoji posuđe za svakodnevnu upotrebu i ono za svečanije prilike. Posuđe na tufnice razveseliće vam svaki dan kao i svaki obrok, a može poslužiti i za svečanije trenutke. Činilo vam se da je u oblikovanju i izgledu posuđa sve rečeno? Ipak, spoj neiscrpne mašte, tehnologije i mode rađa nove trendove, koji će na vašarištu ideja dobiti svoje mesto. Cvetne šerpe s belim tufnama podsećaju na bakinu kuhinju, a sada su se bele i obojene tačkice našle i na raznobojnim podlogama tanjira, tacni i šoljica na kuhinjskim policama.
Okruženi šarenim tufnicama, možete da uplovite u neku prijatnu pamučnu posteljinu. Uobičajeni šareni deseni mebl-štofova, ma koliko elegantni i dopadljivi bili, nemaju ono što imaju tufne: sposobnost da unesu radost i toplinu gde god se pojave. Tufne deluju zarazno veselo, razbijaju monotoniju, dočaravaju toplinu i ušuškanost domaćeg okruženja. Sasvim dovoljan razlog da ih imate u kući.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.