U trendu

Turista u Crnoj Gori naručio kafu s ovsenim mlekom: Zbog onog što su mu poslužili Internet plače od smeha

Snimak mladića koji je u  Crnoj Gori naručio kafu sa ovsenim mlekom, a dobio nešto sasvim drugo, veliki je hit na TikToku ovih dana i sakupio je preko 20 hiljada lajkova.

Naročito posle pandemije porasla je konzumacija mleka od biljnih sirovina, pa se sve češće piju ovseno, bademovo, pirinčano ili kokosovo mleko. I u kafićima su postali prilično regularna porudžbina kafe sa ovim dodacima. Tako je i jedan turista želeo da popije espreso sa dodatkom ovsenog mleka, ali je dobio ristreto i pored ovsenu kašu u velikoj šolji.

@ezzmozzz

It’s a cup of oats… with milk. 😂 PLS NOTE: We left a nice tip because our waiter was SO enthusiastic in his attempt to try and give me what I wanted. My fault for being a basic gal who misses her oat lattes after 2 months abroad. 😂 Back to espressos and heart palps for now! (Hit me with oat latte recs in London & Glasgow PLS) europefail eurosummer oatmilk

♬ Titanic flute fail – Funny/Awesome Vids

Kako je sam naglasio, bez obzira na smešnu situaciju, ostavio je lepu napojnicu kelneru, koji se ipak potrudio da mu kako-tako pomogne, pa čak iako nije baš uspeo.

Dosta ljudi javilo se da prokomentariše situaciju. Dok ga Crnogorci  uveravaju da se vrlo dobro zna šta je ovseno mleko, te da samo konobar očigledno nije čuo za njega, mnogi se prisećaju sličnih situacija.

„Kad smo mi bili u Crnoj Gori čuli smo par koji je tražio espreso martini, a konobar im je rekao da može da im da espreso i martini“; „Jednom sam naljutio konobara u Belgiji jer me je čuo da kažem old milk, umesto oat“, U Bosni sam jednom naručio kapućino, dobio sam kakao, mleko i med“ – samo su neki od komentara, uz onaj naravno najduhovitiji koji bi ovaj turista verovatno dobio da je konobar bio tog dana ustao na pogrešnu nogu – „Izvinite, nismo pomuzli ovas od jutros“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.