U trendu

Tužna sudbina nekada obožavane pop dive

Poznata kao ‘kraljica popa’, pevačica Šer (70), tvrde prijatelji, boluje od smrtonosnog virusa zbog kojeg joj otkazuju organi. Porodica joj je okrenula leđa, a bivša milionerka sada, kako navode američki mediji, jedva preživljava.

Još krajem osamdesetih, Šer je dijagnostifikovana vrsta herpesa, koja može da uzrokuje otkazivanje organa kao i više vrsta raka.

– Bila sam stalno bolesna, skoro me je ubila upala pluća. Lekari su mi prvo govorili da sam luda i da preterujem, ali se ispostavilo da sam teško bolesna – kaže pevačica jermenskog porekla.

Upravo je zbog toga napravila pauzu u karijeri i orijentisala se na lakšu zaradu – snimanje reklama.

Čitavo bogatstvo koje je posedovala, otopilo se usled loših ulaganja, nerazumnog trošenja, ali i stagniranja karijere pa Šer, sada kad je najbolesnija, mora da računa na pomoć prijatelja. Iza sebe ima dva turbulentna braka i dvoje dece, koja s majkom, navodno, ne žele da razgovaraju.

Njen sin Čez Salvatore Bono (47) rođen je kao Čestiti, a majci je zamerio što ga nije podržala tokom tranzicije u muškarca. Drugi sin, muzičar Elija (39), sa majkom je već dugo u lošim odnosima. Šer se povukla iz javnosti jer želi da ‘umre na miru i da ne opterećuje druge’. Navodno zna da joj je preostalo jako malo vremena.

Komšije i prolaznici koji su je videli tvrde da je potpuno neprepoznatljiva i da jedva hoda.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.