najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Ukidaju se rijaliti programi!

Regulatorno telo za elektronske medije (REM) odlučilo je da preduzme sve mere kako bi ukinulo sve rijaliti programe.

“Sve je počelo kao  zabava za masu, međutim ovo što se dešava i što pratimo preko malih ekrana, postaje degutantno. Imajući u obzir da takve programe gledaju i tinejdžeri, i da su im uzori kojekakve starlete, manekeni, propali glumci i pevači, a nije strano ni uvođenje kriminalaca, dovodi se u pitanje kakav primer dajemo omladini.” naglasili su iz REM-a.

Na rijaliti programima možemo videti sve, od tuče, svađanja, polivanja vodom, šamaranja… A kada se takmičari vole, prinuđeni smo da gledamo „akciju ispod pokrivača“. Više i nema veze što su neki učesnici zbog incidenta ili manje glasova izbačeni, oni se već posle par dana ponovo vraćaju u isti šou program. Gore od prikazivanja kilometarske indijske serije“Mala nevesta“ je rijaliti program na Happy televiziji, Parovi, koji se emituje ravno godinu dana.

Građani su nedavno pisali peticiju da se rijaliti programi ukinu u Srbiji, ali je ova akcija prošla bez ikakvih rezultata. REM je prelomio i očekuje se za par dana i da se njihova odluka i definitivno sprovesti u delo.

Naravno, ovo bismo svi želeli da pročitamo ali s obzirom na to da je danas 1. april, dan šale, malo smo se našalili sa vama. Ipak, nadamo se da će ovakva vest i zaista osvanuti u javnosti, i to što pre.

1 komentar
  1. gaga

    Glupa šala, jer tema nije za šalu. RIJALITI PROGRAME STVARNO TREBA UKINUTI.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike