U trendu

Nasmejaće vas od suza: Zanimljivosti o ženama

Žene obožavaju one dronjave metle sa kojih stalno ispada prašina i mrvice. One to zovu „suva, cvetna kompozicija“

Nakon kupanja svaka žena, bez obzira na dužinu kose (dugokose, ćelave, dečačke frizure), glavu umotava peškirom u turban. Ne zna se razlog ove istočnjačke navike.

Žena se skoro nikad neće počešati po kosi, da bi izrazile svoju zbunjenost. To je zato što ne žele da svet vidi da su zbunjene, plus: to bi im pokvarilo frizuru!

Zato, kada su zbunjene, žene uvijaju pramen kose oko prsta (čak i ako imaju kratku kosu). To muškarci nikad ne rade.

Žena je uvek u pravu! Zašto? Zato!

Žene obožavaju one dronjave metle sa kojih stalno ispada prašina i mrvice. One to zovu „suva, cvetna kompozicija“.

Kada pozoveš ženu, ona će prema tebi okrenuti samo glavu, dok će se muškarac na poziv odazvati okretanjem celog tela. To je zato što muškarci nemaju tako fleksibilan vrat kao žene!

Žena će retko oprati lice sapunom jer smatra da je to šteti njenoj koži.

Ako zamoliš ženu da ti pokaže ruke, ona će ih pokazati tako što će ih okrenuti dlanovima na dole (da pokaže manikir). Muškarac će skoro uvek pokazati samo dlanove.

Žene dišu nadimajući grudi, a muškarci stomak.

Žene ne mogu da izađu iz kuće a da pri tome nešto ne nose u rukama, dete, kesu, torbu, knjigu, ključeve i sve ono što se može lako izgubiti.

Žene po vrelom pesku hodaju na prstima, a muškarci na petama.

Žene vežu pojas na bademantilu iznad pupka, a muškarci ispod pupka.

1 komentar
  1. bambi

    Osim toga zene prevare muskarca dok si reko keks a muskarci to rade sa neckanjem. Osim toga, zene pre nego sto se udaju imaju iza sebe tridesetak seksualnih egzibicija a muskarci svega par. Osim toga, zene danas koriste sopstvenu decu da bi dolazile do alimentacionih para koje ce trositi na sebe s obzriom da o deci kompletno vode racuna ocevi ali koji cak izdrzavaju i bivse zene koje menjaju intimne partnere ko divlja svinja dlake. Osim toga…ne vredi… kafa mi prokuvala… aj“ u zdravlje.

Napišite komentar