U trendu

Usnuli lopov

Ne dešavaju se neverovatne stvari samo u Sjedinjenim Američkim Državama. Evo jedne neobične priče iz Brazila. Jedan brazilski lopov koji je pokušao da opljačka kuću uhapšen je nakon što ga je policija uhvatila kada je zaspao.
Sve se desilo u gradu Sao Paulu u južnom Brazilu. Za ovog lopova može se bukvalno reći da je uhvaćen na spavanju. Međutim, ništa ne bi bilo neobično da ga policija nije uhvatila dok je dremao u kući koju je pljačkao – i to po drugi put.
Predstavnica za štampu brazilske policije, Đovana Šafer, izjavila je da je 20-godišnji Maikon Kovalski provalio u kuću ljudi srednjeg staleža u gradu Kanoas.
Nakon toga je iz kuće uzeo televizijski set i drugu vrednu robu. Policijska predstavnica za štampu dodala je da je lopov posle dobro obavljenog posla odlučio da zapali "krek" (oblik kokaina).
Đovana Šafer je izjavila i da je nakon nekoliko dimova kreka, Kovalski odlučio da se vrati u kuću kako bi pokrao još neke stvari.
Međutim, njegova namera se izjalovila. Umesto da iz kuće iznese još neke stvari, Kovalski je postao omamljen i pospan. Zato je legao na kauč u dnevnoj sobi i zaspao. Da nesreća za njega bude još veća, ne samo što je zaspao u kući koju je opljačkao već su ga vlasnici kuće po svom povratku zatekli kako mirno spava u njihovoj dnevnoj sobi. Potom su pozvali policiju, a Kovalski je uhapšen.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar