Uvek elegantna

Ukoliko ste sebe i svoju okolinu navikle na elegantni stil, sasvim je sigurno da vam u ovim toplim jesenjim danima nimalo neće predstavljati problem da gazite na visokim potpeticama. Ako ste to mogle letos, po užarenom asfaltu, možete i sada.

To znači da ćete se zavetovati da se na ulici nikada nećete pojaviti u „rascvetalim“ baletankama ili haljini tri broja većoj, koju ste kupile na nagovor prodavačice koja je uporno tvrdila da udobnost mora da ustupi mesto funkcionalnosti. Bez obzira na to što je u pravu, ne odustajte od sopstvenog modnog imperativa. Budite elegantne i kada to niko ne očekuje od vas!

Jedino na taj način možete biti zadovoljne same sobom, bar tako poručuju svetski modni dizajneri, predlažući čak pet načina da ostanete dosledne sopstvenom modnom stilu čak i kada živa u termometru pređe 25. podeljak. Evo i tih saveta.

Izbegavajte garderobu tamnih boja, jer svetliji tonovi manje upijaju vrućinu. Odlučite se za svilu, pamuk i laganije materijale, koji neće blokirati kožu i izazivati znojenje. Uske i tesne kreacije zamenite komotnijim modelima. Svoju veliku kožnu tašnu zamenite malom torbom u kojoj će se naći samo najpotrebnije stvari. Nipošto nemojte zaboraviti crne naočare, koje će vas zaštititi od sunca ali i upotpuniti vaš novi stajling.

Posle ovih iscrpnih saveta poznatih modnih dizajnera, ostaje vam samo jedno. Smesta zavirite u svoj orman i pronađite neke zaturene stvarčice koje će vam odgovarati. Ako i pored svega ne možete da pronađete ništa odgovarajuće, zna se – pravac šoping!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.