U trendu

Uvrnuto i perverzno: Italijanska glumica nudi oralni seks za „dž“ političkim istomišljenicima!

Italijanska glumica Paola Saulino (27) krenula je ovih dana na interesantnu turneju po tamošnjim velikim gradovima.

Paola naime nudi besplatni oralni seks svima koji su na nedavno održanom referendumu o ustavnoj reformi glasali protiv nje. Svoju turneju je nazvala „pompatur“, budući da je „pompa“ italijanski izraz za oralni seks.

„Prvi dan ‘pompatura’ je iza mene. Malo sam umorna, ali držim se. Ova godina mi je počela sjajno – napisala je Paola na Instagramu posle posete Rimu.

Naredni gradovi u kojoj će Paola navodno zadovoljavati političke istomišljenike su Firenca, Bolonja, Verona, Milano, Torino, Napulj, Bari, Leće i Palermo, piše Daily Mail.

Kažemo „navodno“ pošto nigde nema dokaza da je zaista u pitanju besplatni oralni seks, mada Paola tvrdi da bi i slike kačila na društvene mreže da joj to administratori dozvoljavaju.

Paolu, koja živi i radi u Los Anđelesu, iznervirao je italijanski premijer Mateo Renci koji je početkom decembra prošle godine održao referendum o ustavnim promenama koje bi trebale da ograniče snagu Senata.

Italijani su na referendumu glasali protiv predloga, što je za Rencija bio znak da podnese ostavku, a za lepu Paolu da krene na „pompa“ turneju.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.