Uvrnuto: Sekretarica otpuštena s posla zbog stalne erekcije njenog šefa

Poslovna sekretarica Šarlot Bendem (27) otpuštena je u Dalasu s posla iz jedne kompanije pošto je utvrđeno da „negativno“ utiče na rad njenog šefa.

Šarlot je naime, bila na svojoj poziciji u firmi 8 meseci pre nego što je njen šef Trevor G., prenose američki portali, morao da je otpusti pošto ga je non-stop seksualno uzbuđivala.

#sexcretary

A post shared by sexycretary (@sexycretary) on

Devojka je, što je još interesantnije, strogo poštovala kodeks oblačenja kompanije i ni po čemu nije moglo da se zaključi da je šefu veoma privlačna, ali on je jednostavno, otkako je ona došla na poziciju sekretarice izgubio glavu za njom.

Kako prenose mediji, Trevor G. je bio toliko uzbuđen kada gleda u svoju sekretaricu da je imao konstantne erekcije i nije slobodno mogao ni da se šeta po hodnicima pored drugih zaposlenih.

Pokušao je da se „oporavi“ od seksualnog šoka uzevši već posle 2 meseca od dolaska Šarlot bolovanje, ali ni to nije pomoglo, naprotiv.

Na kraju je i ona primetila na njemu da nešto nije u redu, a kada joj je priznao da je konstantno uzbuđen kada je ona u blizini, morao je da je zamoli da ode iz kompanije.

2 komentara
  1. ANDREJ

    Mislim da tom „Sefu“ nesto drugo fali u glavi a ne nadignuti Penis. Ako je stvarno bio „uzbudjen“ kada vidi tu sekretaricu,mogao je da stupi (uz njenu saglasnost) sa njom u seksualnu vezu.Ako to nije bilo moguce,mogao je uvek kada se „uzbudi“,da ode u toalet i da se izmasturbira,sto bi ga potpuno „smirilo“.U svakom slucaju,u pitanju je neki psihijatriski Sindrom,kod tog nesrecnog „Sefa“.Njegov Penis je od sekundarne vaznosti,kod utvrdjivanja njegovog psihickog zrdavlja.!

  2. Kiki

    Šta je to tolko sramotno i on da šeta s nadignutog vršnjaka, pa bre meni je sam od sebe nadignut par puta dok šetam gradom i zabole me uvo

Napišite komentar