U trendu

Veče s društvom

Zimski praznici polako jenjavaju! Ipak, ostaje još malo mesta za poneku proslavu, rođendan ili jednostavno okupljanje prijatelja.
Zbog svih prošlih praznika, želite da sve bude mnogo jednostavnije, ali opet želite da vaši gosti uživaju. Gosti su pozvani i ostalo je još da se pripremi večera. Ako hoćete da žurka bude jednostavna, najbolje je da se držite samo predjela, grickalica i slatkiša. Evo i nekoliko ideja.
Ako hoćete opušteno veče, sigurno ne želite da brinete o pranju gomile sudova posle odlaska gostiju. Zato kupite plastične tanjire u raznim bojama kako biste stvari učinili lakšim.
Zaleđena hrana koja se može brzo podgrejati je savršena, a ima je u bezbroj vrsta.
Kao grickalice mogu da posluže čips, kikiriki, sosevi, umaci, hleb, krekeri, kačkavalj i drugi sirevi, povrće i slično.
Poslastice kao što su kolačići, keksići i torte možete kupiti gotove ili iskoristiti neki recept za brzu pripremu kolača koji već imate.
Dobra je ideja da napravite i domaći sladoled za to veče. Pripremite nekoliko ukusa, sirup od čokolade, lešnike, šlag i razne ukrase za kolače. Ovo će naročito oduševiti decu. A ako mislite da je suviše hladno za sladoled, puding je druga opcija.
Sada je odlična prilika da se otarasite viška prazničnih slatkiša i bombona koje imate po kući. Stavite čokolade, bombone i lizalice u nekoliko činija i rasporedite ih svuda po kući.
Odlična je ideja da imate unapred pripremljen čaj i kafu za one koji vole da ostanu do kasno. Topla čokolada je takođe super ideja.
Treba misliti i na piće. Pripremite lepe čaše za starije, možete ih čak i ukrasiti. Za decu i one koji ne piju alkohol pripremite bezalkoholna pića.
A onda se opustite sa svojim gostima i uživajte.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar