najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Veliko priznanje: Ona je najlepša žena na svetu u 2016. godini

Popularni magazin Pipl svake godine ovu laskavu titulu dodeljuje jednoj poznatoj dami, a po drugi put je za najlepšu proglašena holivudska glumica Dženifer Aniston.

Dženifer tvrdi da je bila iznenađena kada je saznala ovu vest, ali da je polaskana i da je naučila da prihvati svoj izgled, kao i da se najbolje oseća kada je zdrava i jaka.

Ona je u centru pažnje zbog navodnog razvoda od kolege Džastina Terua. Dženifer je odlučila da ga ostavi jer je saznala da se on redovno čuje s bivšom devojkom Hajdi Bivens, s kojom je bio 14 godina u vezi. Ako zaista dođe do njihovog razvoda, on će biti jedan od skupljih, pošto će koštati čak 170 miliona dolara.

Njen brak s Bredom Pitom je okončan jer se on zaljubio u Anđelinu Džoli. Nakon toga, imala je veze s kolegom Vinsom Vonom i modelom Polom Skalforom i romansu s muzičarem Džonom Majerom, prenose mediji.

2 komentara
  1. Djoka

    Osim što su slepi oni su i ćoravi. Ima i lepših glumica a o pevačicama da i ne govorimo. Moja Kate Beckinsale je toliko lepša da ovu Jeniferku ni ne gledam a tek ostale….

  2. sasa

    U tu priču ni sama ne veruje.

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike